2017 m. gruodžio 9 d., šeštadienis

Alauso ezeras poilsis

Alauso ezeras poilsis Poilsiautojus vilioja nuostabi gamta. Ant šalia esančio ežero vandens plūduriuoja ramiam poilsiui skirtas namelis. Apsistoti kempinge galima savo palapinėse ir kemperiuose.

Alauso ezeras poilsis
Puikus poilsis mėgstantiems ramybę, privatumą. Prie namo didelė ir erdvi terasa organizuoti pokyliams ir renginiams. Yra naujos statybos rąstinis poilsio namas, pirtis ir naujos statybos gyvenamojo namo pamatai su rūsiu. Name yra 2 kambariai, virtuvė, mansarda.
Alauso ezeras poilsis
Priklauso 0,27 ha žemės sklypas, kuris 39 m ribojasi su.


Iš karto pastebėjome, kad Alaušo apylinkės stipriai urbanizuotos. Linksmiau pasidarė jau antroje maršruto ir tuo pačiu ežero pusėje, kai už. Jei poilsiauti kokiame kempinge, kaimo turizmo sodyboje ar mokamoje. Alaušo ežeras puikiai tinkamas poilsiui, vandens turizmui ir žvejybai. Nuostabi gamta, gaivinantis miško kvapas, grybų ir uogų gausybė. Ant vieno didžiausių Lietuvos ežerų Alaušo kranto įsikūrusi Juliaus Grižo kaimo turizmo sodyba.


Mėgstantys aktyvių poilsį gali žvejoti, plaukioti valtimis, pasistatyti palapines, žaisti krepšinį, tinklinį ar tenisą, yra vaikų. Aukštaitija, sodyba prie ežero, Utenos rajonas, svečių kambariai, dviračiai, 2 svečių.

Alauso ezeras poilsis
Alaušo slėnis“ – poilsio ir renginių centras, įsikūręs vaizdingoje vakarinėje. Tai viena jaukiausių poilsio vietų Utenos. Vienas iš gilesnių Lietuvos ežerų, gylis. Rinkitės privačius namelius „​Alaušo slėnyje“! Jie tinka tiek poilsiui poroms, tiek ir šeimoms ar draugų kompanijoms.


Ežere yra 2 salos, kurių bendras plotas 5,3 ha. Centre apgyvendinimo paslaugas galime suteikti 68.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...