2017 m. gruodžio 5 d., antradienis

Egiptiečių indai kanopos

Egiptiečių indai kanopos Kape taip pat rastos trys medinės kanopos – specialūs indai, į kuriuos senovės egiptiečiai dėjo išimtus vidaus organus, tai pat keturios dėžutės. Kanopa (2 kirč. kanopà) − Senovės Egipto indas, kuriame saugoti balzamuoti. Jie taip vadino egiptiečių laidojimo indus dėl panašumo į graikų mitologiniam.

Egiptiečių indai kanopos
Begalė senovės egiptiečių garbintų dievų jau nuo antikos laikų stulbino neegiptiečius. Kanopoje su paviano galva (Duamutefo simbolis) buvo laikomas skrandis. Egiptiečių panteono dievybių, saulės dievas.


Vaistų asortimentas senovės Egipte buvo labai platus.

Egiptiečių indai kanopos
Ant laidotuvių indų vaizduojamas su paviano galva. Egipte ir pirmą kartą nuotraukas paviešino Vokietijos naujienų portalas bild. Po paskelbtų nuotraukų jos internete. Kokila - koilas, indiška gegutė, kurios įvaizdis indų poezijoje kaip mūsų lakštingalos. Taip kuriamas pasaulis ir Egipte. Jis puolė Deivės liūtą, ir po jo kanopomis sudrebėjo ir suskeldėjo žemė; uodega jis talžė okeaną, kuris įsibangavo lyg.


Heraklionas ir Rytų Kanopas, Egiptas. Bet yra ne taip: senovės egiptiečiai valėsi dantis jau prieš tūkstančius metų. Bet ir tai nėra tiesa: per aštuonis amžius iki mūsų eros indų gydytojai. Iš 1,1 Šitie yra vardai Izraelio sūnų, kurie atėjo į Egiptą kartu su Jokūbu, kiekvienas. Iš 10,26 Mūsų visi gyvuliai eis su mumis; nepaliksime nė kanopos. Damaskinažo technika žinota nuo seniausių laikų Egipte, Indijoje, Bizantijoje. Difras sukružiuotomis kojomis, su žvėries letenų ar kanopų formų galais, tapo. Iš molio, randamo gamtoje, žmonės ėmė lipdyti indus.


Kiti gyveno slėnyje Nilo aukštupio link, t. Vizitą Indijoje ministras baigs atidarydamas Pasaulio lyderių forumą. Gerai ligu iš laukinių parvež o 18 skiepų negaus ir pats kanopas uzvers. Blogą nuotaiką egiptiečiai gydė kanapėmis, o pilvo skausmą – asilo sėklidėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...