2017 m. gruodžio 9 d., šeštadienis

Eiles mirusiai mamai

Eiles mirusiai mamai Savo ranka Tu mums meilę dalini, tyli. Sutinku su kiekvienu parasytu žodžiu. O kurgi mama tu buvai juk tu girdėjai, tu matei kaip sunki patėvio ranka žalojo.

Eiles mirusiai mamai
Mama - pats brangiausias žemėje žmogus. Tai sveikinimai mamos dienos proga turi būti patys gražiausi ir geriausi! Mamos dienai išsirink nuostabų sveikinimą. Lietuviškas pavasaris gražus ir jausmingas Motinos diena.
Eiles mirusiai mamai
Pirmasis gegužės sekmadienis išaušta prasmingas ir visada giedras širdy.


Sveikinimai mamai motinos dienos proga. Laisvūne vėjau, kai skrisi nerūpestingais žemės keliais, sutikęs mano mamą pakštelk jai į skruostą. Mamai,susigraudinau,nes jos jau nebeturiu. Pranešti apie piktnaudžiavimą; Dalintis. Ji žinojo, kad greit mirs, tačiau mums, savo vaikams to nesakė. O mes, išsiblaškę po visą pasaulį, kaip ir visi vaikai, galvojome, kad mama.


Renginį pradėjo šiltu ir nuoširdžiu palinkėjimu visoms mamoms ir. S Gavus savo dukters laišką, parašiau ir aš laišką savo mamai.

Eiles mirusiai mamai
Gera matyti, kai suaugę vaikai dažnai aplanko mamą, gražiai. Komunijos už savo gyvą ar mirusią motiną, kurios visas gyvenimas buvo. Tik žmogui lemta skausmą pažaboti, Surasti ramybę, susitaikyti su lemtimi. Savo Mamai as privalejau tai pasakyti daugiau nei pries 20 metu. Tik rytą, radęs tuščią lapą, Stebėdavaus: „O kurgi eilės? Kristina iki šiol su ašaromis skaito Stasiuko jos mirusiai mamai.


Justino Marcinkevičiaus eilėraščiai iš knygos „Amžino rūpesčio pieva“. Gal nesuprantamas, gal bus kitiems neaiškus Ir žmogui mirusiam širdyj lyg varpas neskambės. Tave mes, Kristau, Nes su Tavim gyvent.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...