2017 m. gruodžio 4 d., pirmadienis

Elektrinis oro gaiviklis

Elektrinis oro gaiviklis Oro gaiviklio užpildas „Airwick“ AW Refill magnolijų ir vyšnių kvapo, 19 ml. Pirkėjams garantuojame patrauklias kainas, saugų pirkimą, patogią prekių paiešką ir užsakymą, prekių. AirWick elektrinis oro gaiviklis White Flowers gera kaina! Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai! AmibiPur 3volution“ – tai patogus ir. APRAŠYMAS: Galite reguliuoti difuzorių pagal kvapo intensyvumą, o kiekvienas papildymas išliks iki 90 dienų, jei naudosite 12 valandų per dieną, 2 nustatymu. Natūralus rožių, pakalnučių ir jazminų aromatas, suteikiantis gaivaus pavasario pojūtį. Ambi Pur gaivikliai praturtinti natūraliais ekstraktais.


Pakuotėje yra laikiklis ir kvepalų flakonėlis. Komplekte originali aromatinė ampulė. Puikiai tinka ofisų, biurų, kontorų. ELEKTRINIO ORO GAIVIKLIO ĮRENGINYS „AMBI PUR“ 3VOL. DELFI - Sintetiniai oro gaivikliai aplinkai ir sveikatai daro daugiau žalos, nei naudos. Todėl namų kvepinimui pasitelkite įvairias gėrybes iš. Autochemija – puikios priemonės Jūsų automobilio priežiūrai užtikrinti. Apsilankykite mūsų parduotuvėse ir išsirinkite jau šiandien!


Elektrinis oro gaiviklis
Stipraus poveikio, aukštos kokybės aromatinės medžiagos, sukurtos taip, kad efektyviai pašalintų blogą kvapą. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Pripildykite savo namus švelniu lelijos aromatu. Elektriniai oro gaivikliai Vilniuje, įmonių paieška Info. Prietaisas veikia su baterijomis, todėl Jums reikės pasirinkti tik prietaiso. Oro tarša – ne tik dulkės, kietosios dalelės, žiedadulkės, automobilių išmetamosios dujos, tačiau ir įvairi kosmetika bei blogas kvapas.


Papildymas MR&MRS ORANGE FLOWER, 2 kaps.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...