2017 m. gruodžio 7 d., ketvirtadienis

Gimdos kaklelio tyrimas kaina

Gimdos kaklelio tyrimas kaina AKLT Automatizuotas kraujo ląstelių tyrimas (bendras kraujo vaizdas). Tiek reguliariai atliekamas įprastinis PAP testas, tiek skystosios terpės citologinis gimdos kaklelio tyrimas padeda nustatyti ikivėžinius ląstelių pakitimus ir gali. Norėdami rasti reikiamo tyrimo kainą, įveskite jo pavadinimą arba.

Gimdos kaklelio tyrimas kaina
Lytiškai plintančių infekcijų sukėlėjų nustatymas iš gimdos kaklelio, šlaplės epitelio ląstelių. PV) yra vienas pagrindinių gimdos kaklelio vėžio rizikos veiksnių ir viena iš labiausiai paplitusių lytiniu keliu. Klinikoje „Motina ir vaikas“ pacientės turi galimybę atlikti patikimiausią tyrimą dėl gimdos kaklelio vėžio - SurePath tyrimą.


Tyrimas brangus – jei reikia nustatyti tipą, kaina pakyla iki 200 litų ar net daugiau.

Gimdos kaklelio tyrimas kaina
Gimdos kaklelio vėžiui išsivystyti reikia. Skystų terpių gimdos kaklelio citologinis tyrimas, 27,00 €. Chlamidija trachomonatis tyrimas, 12,00 €. Tepinėlis dėl Žmogaus papilomos viruso (ŽPV), 31,00 €. Mūsų šalyje ŽPV nustatymo tyrimas kainuoja per 150 litų. Skiepai nuo gimdos kaklelio vėžio kainuoja apie 1200 litų. Citopatologinis makšties ir gimdos kaklelio tyrimas. Sure Path citopatologinis gimdos kaklelio tyrimas - Akcija iki kovo 31 d. CINtec PLUS tyrimas yra atrastas neseniai, o Lietuvoje tai visiška naujiena.
Gimdos kaklelio tyrimas kaina
Reikalingos mažiausiai trys skiepų injekcijos, kurių bendra kaina apie.


Citologinis gimdos kaklelio tyrimas atliekamas ir tada, kai pokyčių nėra. Onkocitologinis gimdos kaklelio tepinėlis ir žmogaus papilomos viruso tipo (ŽPV) nustatymas – ar nėra vėžio grėsmės. Jis butent ir rodo gimdos kaklelio uzdegima. Kiek privacioje klinikoje kainuoja,nezinau). Dabar nemazai skaiciau,kad naujas Thinprep Pap tyrimas parodo daugiau ir tiksliau,kad net ir ZPV. Sosdiagnostika“ išnaudoja pažangių testų galimybę, kad būtų atliktas patikimas gimdos kaklelio ikivėžinių būklių tyrimas. Visos kraujo tyrimų kainos, atliekant kraujo tyrimus medicininės diagnostikos laboratorijoje.


Pereiti į Tyrimai, naudojami gimdos kaklelio vėžiui diagnozuoti - PAP tyrimas. Mūsų laboratorijoje atliekama gimdos kaklelio ištyrimo programa, viena tyrimo dalių - gimdos kaklelio tyrimas (ląstelių). Informacija apie juos bei jų kainos yra pateikiami interneto svetainėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...