2017 m. gruodžio 7 d., ketvirtadienis

Kaip suzinoti puk koda bite

Kaip suzinoti puk koda bite Taip pat PUK kodą visada galite sužinoti paskambinę į Klientų aptarnavimo skyrių. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre.

Kaip suzinoti puk koda bite
Labas vakaras,drauge uzsiblokavo kortele o puk nezino,tai manes ir klause. Nežinau kaip kiti operatoriai, bet TELE2, paskambinus jų numeriu 117, pasako PUK kodą. Mes, (Bitė, Tella) be asmens dokumento, tokios informacijos. Kaip suzinoti puk2 koda(bite)19 lapkr.


Kaip suzinoti puk koda bite
Netychia uzblokawau sawo Pildyk kortele ir dbr prasho iwesti PUK koda, o koretele ant kurios jis buwo parashytas - pamechiau. Omnitel , Bitė, TELE2 - tarifai pagal pasirinktą mokėjimo planą, Teo - tarpmiestinis tarifas. Tavam telefona numuram ir PIN, PUK kodi. Tos vari atrast uz rāmīša, no kura tika izņemta SIM karte. Ja esi aizmirsis PIN, ievadi telefonā PUK un Tu varēsi. Tarptinklinio ryšio limitas duomenų perdavimuiTarptinklinio ryšio limitas duomenų perdavimuiStandartinis mėnesinis tarptinklinio ryšio limitas duomenų. Dažniausiai SIM kortelė turi PIN ir PUK kodus.


Tai apsaugos kodai, kurie apsaugo telefoną nuo neteisėto naudojimo. Pavyzdžiui, galima sužinoti PUK kodą, reikalingą užblokuotai SIM kortelei atrakinti.

Kaip suzinoti puk koda bite
Tokią paslaugą siūlo savo klientams „Tele2“ ir „Bitė“. Descriptive info: Ką daryti, jei pamiršau el. Pasirinkite reikiamą numerį, paspauskite Redaguoti ir pamatysite PUK kodą. PIN kodas yra reikalingas, norint įjungti.


Svarbu tai, kad 10 kartų neteisingai suvedus PUK kodą, kortelę teks keisti į naują, nes. Noriu suzinoti, kodel kiekviena menesi veluoja saskaitos uz paslaugas? Užblokavus kortelę, Jums reikia surinkti savo PUK kodą. Norint suzinoti PUK2 koda, reikia 3 kartus neteisingai suvesti PIN2 koda. Tai as atsisiunciau nustatymus (Bite Internet;Bite WAP;Bite MMS).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...