2017 m. gruodžio 17 d., sekmadienis

Kelionių agentūra grūda

Kelionių agentūra grūda Grupė buvo nedidelė - tik 11 asmenų įskaičiuojant grupės vadovą. Kadangi tai buvo pirma mano kelionė į tokius. Kelionių organizatorius "GRŪDA", Kaunas, Lithuania.

Kelionių agentūra grūda
GRŪDA" IR VĖL KVIEČIA Į PASAULIO KRAŠTĄ ! Grūda - pažintinių kelionių autobusu bei egzotinių kelionių organizatorius. Pagrindiniai agentūros ofisai Vilniuje, Kaune bei Klaipėdoje. Siūlome Egzotines ir pažintines keliones autobusu.
Kelionių agentūra grūda
Susiduriau ir as su kelioniu agentura Gruda.


Kelionės autobusu; Kelionės lėktuvu; Tolimi kraštai; Slidinėjimo kelionės. Apie ja nieko gero negaliu pasakyti. Sveiki, nepatariu važiuoti į jokias keliones su Grūda agentūra. Mums atšaukė garantuotą kelionę į Didijį Balkanų turą birželio mėn. Jau kelios dienos, kaip iš Grūdos puslapio dingusi „garantuota“ slidinėjimo kelionė į Livigno. Planavau pasirinkti kelionę gruodžio 12-21d. Pagrinde Grūda ir Guliverio kelionės, nors hmm slidinėjimas turbūt ne pažintinė. Tai buvo pirma ir paskutine kelione su kelioniu agentura.


Kelionių agentūra grūda
Turizmo agentūra "Grūda" dirbanti jau antrąjį dešimtmetį ir turinti didelę kelionių autobusu organizavimo patirtį, norėtų pasiūlyti Jums poilsinių ir. PVM mokėtojo kodas: LT332176917 Adresas: K. KAUNO GRŪDA kelionių agentūra duomenys. LT-44241 Kaunas Telefonas: (37) 324454. Veiklos apibūdinimas: Organizuoja poilsines ir pažintines keliones autobusais, lėktuvais ir laivais. Title: Grudos kelioniu katalogas 2015 m. Praktika kelionių agentūroje Kauno Grūda 1. Grizau is Grudos organizuotos keliones Svedija-Norvegija-Danija. Ka tik sugrizau is minetos keliones ir esu labai nusivylusi agenturos darbu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...