2017 m. gruodžio 6 d., trečiadienis

Kelnaites po gimdymo

Kelnaites po gimdymo Kelnaitės-korsetas po gimdymo RITA(juoda). Korsetai,diržai ir kelnaitės po gimdymo. Diržas – korsetas po gimdymo bei specialios elastinės kelnaitės po gimdymo sustiprins ištemptus raumenis, prilaikys pilvuką, sumažins nugaros nuovargį.

Kelnaites po gimdymo
Sveikos :) Norėjau pasiteirauti jau pagimdžiusių mamyčių ką geriau po gimdymo nešioti korsetą ar elastines kelnaites? O kokias vienkartines kelnaites pirkote ir kur? Jos kai kurios su iklotais is kart buna taip suprantu? O jei pirkt be, tai kokius iklotus vezetes?
Kelnaites po gimdymo
Vienkartinės kelnaitės po gimdymo skirtos dėvėti pirmom savaitėm po gimdymo.


Jos pralaidžios orui, minkštais kraštais, kad būtų kuo patogesnės. Po gimdymo ka naudojot ,kelnaites specialias,korseta ar dirza? Pati isbandziau kelnaites Mabella po gimdymo, buvo CP, atsiliepimai tik geri, tikrai vaikscioti. Padeda greičiau atsistatyti ir sutvirtėti pilvo sienos audiniams. Greitas pristatymas, didelis pasirinkimas bei geros kainos. Pradejau pirkinėtis visa ką reiks veztis į ligoninę, tačiau iškilo klausimas kam tos vienkartinės kelnaitės, juk po gimdymo reikalingi įklotai:) na as pirmagimio. Jos yra elastingos, tvirtos, padeda atstatyti kūno formas. Speciali anticeliulitinė medžiaga masažuoja sėdmenų srities odą.


Kelnaites po gimdymo
NATRACARE higieniniai paketai po gimdymo, 10vnt. Besiūlės kelnaitės, skirtos nešioti po gimdymo, padeda kontroliuoti pilvuką. Gerai priglunda ir švelniai priploja pilvą bei aptempia, kilsteli ir sustangrina. Diržai nėščiosioms, dar kitaip – diržai prieš gimdymą, juostos nėščioms. Koreguojančios kelnaitės po gimdymo Ama.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...