2017 m. gruodžio 1 d., penktadienis

Koty apyrankes vyrams

Koty apyrankes vyrams Pagamintas iš natūralios 5 mm skersmens odos, papuoštas l. O vienam iš Jūsų padovanosiu naujojo Kòty modelio dvi apyrankes su pasirinkta graviūra! Norint laimėti, reikia: 1) Paspausti like ant šios.

Koty apyrankes vyrams
Unikalūs papuošalai kurti Lietuvoje. Išskirtiniai vėriniai, karoliai, auskarai ir rožančiai. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų!
Koty apyrankes vyrams
Sveikos, ar kokybiškos šitos apyrankės ir ar nenublunka sagties spalva jas ilgiau panešiojus? Gimtadienis » Forumai25 spalio 2016Poroms » Forumai7 birželio 2016Savanoriai renkasi čia!


Apyrankės vyrams tinka tiek prie oficialios, tiek ir prie laisvalaikio aprangos. Originalios rankų darbo apyrankės poroms, su kuriomis išsiskirsite iš minios bei suteiksite stiliui savitumo. Parduodamos dvi puošnios, juodos, naujos Koty apyrankės su dėžutėmis. Apyrankės poroms - pagamintos iš įvairių akmenėlių, virvelių, individualiai graviruoti užrašai - didelis pasirinkimas. Papuosalai skirti poroms - vienas vaikinui, kitas - merginai. Porų kaklo papuošalai ir raktų pakabukai. Itin greitas pristatymas ir pinigų grąžinimo garantija. Nes jo kuriamų apyrankių populiarumas auga kaip ant mielių.


Taip pat vis dažniau perka vyrai mėgstantys išskirtinį stilių, apyrankes derina. SU KODU: vyrams -15% nuolaida MATIS ir Payot odos priežiūros priemonėms iki. To apkūnaus vyro baltu, saulės nematančiu veidu, kaukšinčio medinėm klumpėm. Antonio Banderas rinkinys vyrams King of Seduction. Here are the top 30 hashtags for #vyru to copy and paste into your post. Kartais reikia tiek nedaug, kad nudžiugintum sau artimą žmogų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...