2017 m. gruodžio 7 d., ketvirtadienis

Lietuviskos pasakos vaikams

Lietuviskos pasakos vaikams Senukui pagailo savo vaiko, tai užsodino jį ant lentos ir paleido plaukioti po ežerą. Vaikiškos audio pasakos vaikams ir jų tėveliams. Gražiausios lietuvių ir kitų šalių audio.

Lietuviskos pasakos vaikams
Pasakos prieš miegą, pamokančios, pasakos apie laimę. Mes dėkojame, kad lankotės mūsų svetainėje, klausotės dainų ir pasakų. Slieko Bevardžio vakaro pasaka: klajūnas iškeliauja iš Pelkės (1 dalis).


Būtume Jums labai dėkingi, jeigu savo.

Lietuviskos pasakos vaikams
Naujausios, geriausios lietuviškos pasakos! Pasirinkite Jus dominančią pasaką ir išgirskite pasakos garso įrašą mp3 formatu: Kur gyvena sapnai Kur gyvena sapnai. Iš Jono Basanavičiaus rinkinių vaikams paruošė Jonas Stukas. Todėl pristatome pramogą visiems mažiems ir dideliems vaikams. Kas vakarą po pasaką - mažiems ir dideliems. Gerai visiems žinomos lietuviškos pasakos „Varna ir sūris“, „Dangus griūva“, „Saulė ir mėnulis“ įgavo naują formą, tačiau neprarado amžinųjų.


Garsių LRT diktorių įrašytos pasakos atgyja naujausioje LRT programėlėje. Spalvinga ir vaikiška aplikacija, talpinanti 56 įrašus, sukurta taip. Kiaušinių pasakos" lengvai ir žaismingai parašytos bei autoriaus įskaitytos trys.

Lietuviskos pasakos vaikams
Lietuvių ir užsienio autorių pasakos. Tradicijų kaita Su lietuvių liaudies pasakomis užaugę dabartiniai tėvai savo atžaloms jų skaityti nebenori, nes jose pilna agresijos ir žiaurumo. Trys laimės: įvairios lietuvių liaudies pasakos.


Tai – įprastas žmonių požiūris į pasakų poveikį vaikams. Tačiau aš manau, kad kai kurios pasakos vaikus moko ne vien gražių dalykų ir ne vien. Tai iniciatyva, skatinanti tėvelius. Tai bendravimas su vaiku, jo mokymas per pasaką.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...