2017 m. gruodžio 9 d., šeštadienis

Lr visuomenės informavimo įstatymas

Lr visuomenės informavimo įstatymas Teisės aktų paieškos sistema, tekstai su visais pakeitimais: kodeksai, įstatymai, nutarimai, įsakymai, ryšiai. Asmens teisių, garbės ir orumo apsauga. Siekiant nepažeisti asmens teisių, apsaugoti jo garbę ir orumą, renkant ir viešai skelbiant informaciją.

Lr visuomenės informavimo įstatymas
Foto, video reportažai, komentarai, specialistų. LIETUVOS RESPUBLIKOS VISUOMENĖS INFORMAVIMO ĮSTATYMO PAKEITIMO ĮSTATYMAS 2000 m. Lietuvos Respublikos visuomenės informavimo įstatymo Nr. II skirsnis „Žmogus ir valstybė“, 22 ir 25. Visuomenės informavimas yra viena iš pagrindinių priemonių siekiant. LR įstatymus“ kreipėsi į Vyriausiąją rinkimų komisiją dėl portale.


Pagal šį įstatymą visuomenės informavimo priemonei nepriskiriamas. LR Teisės gauti informaciją iš valstybės ir savivaldybių institucijų ir įstaigų. LR visuomenės informavimo įstatymas:. Kalba, kuria rengiama ir platinama viešoji informacija. Viešoji informacija rengiama ir skleidžiama valstybine kalba ar kitomis kalbomis. Antra, visuomenės informavimo priemonė, gavusi prašymą su pageidaujamu paskelbti.


Informacijos teikimas savivaldybės svetainėje ir visuomenės informavimo priemonėse.

Lr visuomenės informavimo įstatymas
Interneto turinį reglamentuojantys LR įstatymai. Alkoholio reklamai Alkoholio kontrolės įstatyme keliama. Europos žmogaus teisių ir pagrindinių laisvių apsaugos konvencija. Taigi projektu visų pirma siekiama spręsti. VDAI aktyviai vykdė visuomenės informavimo veiklą.


Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto. Apie tai skaitykite 2016-9-11 straipsnį "Ultimatumas Seimui dėl LR.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...