2017 m. gruodžio 4 d., pirmadienis

Megztos kepures kudikiams schemos

Megztos kepures kudikiams schemos Riešinių mezgimo schemos ir raštai. Megztos ir vašeliu nertos kepurės, jų papuošimai, moteriški, vyriški ir vaikiški modėliai su nuosekliais paaiškinimais ir. Virsugalvio schema pagal serveteles schema.

Megztos kepures kudikiams schemos
Mezgimo schemos kūdikių drabužiams - 36 p. Viskas mažiesiems berniukams(schemos)50 žin. Aciu labai dabar galiu pradeti megzti kelnytes o naujagimiui ka turit kokiu. Bet ji megzta pagal jau nurodytą schemą tik megzta ripsu ir mažiau.


Megztos kepures kudikiams schemos
Kepurės ir kiti galvos apdangalai15 žin. Vaikiškų megztų drabužių modeliai15 žin. Daugiau rezultatų iš rankdarbiai. VIRBALAIS MEGZTA ŽIEMINĖ KEPURE. Megztas pereinamų spalvų šiltas komplektas: šalis, kepuraitė ir riešinės. Moteriškos kepuraitės ir šalikėlio komplektukas "Žiedas". Megztos kepurės naujagimiams: modelių ir po žingsnio aprašymas schemą.


Pasakų ir šviesus, Ir apriboti megzti kūdikis buvo šilta. Pradedam megzti nuo kepurytės kraštelio - atvarėlio.

Megztos kepures kudikiams schemos
Nunerkite 9 pynutės kilpas ir 1 jungiamąja kilpa sujunkite jas į apskritimą; toliau nerkite pagal schemą. Klasikinės naujagimio kepurės su raišteliais mezgimo aprašymas. Nertos kepurytės Jūsų vaikučiams. Baltoji meška" nemokama mezgimo schema. How to Crochet rib hat (step by step video) - Yolanda Soto Lopez - Duration: 20:23. IŠSKIRTINĖS KEPURĖS JŪSŲ VAIKAMS ! Megzti šventiniai ir krikšto rūbai Kojinės, pėdkelnės Plaukų aksesuarai Žvakės, žvakių papuošimai.


Kepurę nerti pradedama pagal schemą, tik dydis priklauso nuo viršugalvio arba pačios pradžios. Jei nerete pagal schemą ir matote, kad kepurė didesnė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...