2017 m. gruodžio 3 d., sekmadienis

Nuotykiu miestas kaina

Nuotykiu miestas kaina Gimtadienių ir kitų švenčių kainos "NUOTYKIŲ MIESTE". Turime 3 atskiras ir uždaras erdves skirtingoms kompanijoms: didesnėje salytėje, prie stalo, telpa iki 25. Dovanų kuponas vieno apsilankymo neribotam laikui kainuoja 7 €.

Nuotykiu miestas kaina
Imones kodas, PVM, adresas, telefonas, darbuotojai, skolos, žemėlapis. UAB "NUOTYKIŲ MIESTAS": Nuostabiame ir vaikiškai nuotaikingame vaikų kambaryje. Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie NUOTYKIŲ MIESTAS. Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės.
Nuotykiu miestas kaina
Nuotykių miestas, Vilnius, Lithuania.


LEGO nuotykių miestas – tai stovykla auginanti ir ugdanti ateities statytojus bei kūrėjus. LEGO Education ugdymo priemonės bei. Klaipėdos miesto ramybės oazėje, didžiausiame miesto parke, galime drąsiai ir atsakingai konstatuoti, kad įrengėme didžiausią nuotykių parkų Baltijos šalyse. Tikras lėktuvas ir patekimas į parką su saugumo patikra, paplūdimys, bezdžionių parkas su netikėtomis laipynėmis, SOS labirintas nuotykių ieškotojams. Jaučiate, kad miesto mūrai ne tik paslėpė platų dangų, bet ir ėmė slėgti? Išbandykite jėgas nuotykių kupinoje ekspedicijoje, atgimkite i&scaron. Už simbolinę kainą parduodamas vaikų žaidimų kambarys Kaune. UAB „NUOTYKIŲ MIESTAS “, Vaik ų žaidimų kambarys Kaune.


Nuotykiu miestas kaina
Bendravimas su vaikais, gimtadienio švenčių organizavimas. Faksas: +371 63629563; kaina: 8–30 LVL už numerį. Mieste gausu parduotuvių ir įvairiausių restoranų. Parke galite įsigyti “Viskas įskaičiuota” bilietą, į kurio kainą įeina vieta. Didžiausia nuotykių parkų šeima Baltijos šalyse. UNO Parks rasite Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Druskininkuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...