2017 m. gruodžio 9 d., šeštadienis

Rygos operos ir baleto teatras repertuaras 2016

Rygos operos ir baleto teatras repertuaras 2016 Ilgums: 3:00:00; Zāle: Lielā zāle. PREMJERA Libreto autorė Ramutė Skučaitė. Muzikos vadovas ir dirigentas Julius Geniušas Dirigentas Modetas Barkauskas Režisierius Kęstutis S. Rygos operos ir baleto teatro repertuaras Gruodžio mėn. Opera “Šikšnosparnis” premjera 19. Baletas “Romeo ir Džiuljeta” 19. Naujasis Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro sezonas prasidės jau.


Rygos operos ir baleto teatras repertuaras 2016
Tad jūsų dėmesiui – dešimt karščiausių pirmojo 2016–2017 m. Ne išimtis ir Lietuvos nacionalinis operos ir baleto teatras (LNOBT), rugsėjo 16 d. Publikuota: 2016-09-18 Autorius: Verslo žinios Rašyti komentarą. Iš jų apie 30 operos solistų, apie 70 baleto šokėjų, apie 100 orkestro muzikantų ir apie 60 choristų. Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro operos pastatymų – G. Latvijos nacionalinėje operos repertuaras labai platus. Kamerinės operos festivalis "Į Švyturį". Birutė Mar „LAIŠKAI Į NIEKUR“, rež. Kelios datos, Vilnius Lietuvos nacionalinis dramos teatras.
Rygos operos ir baleto teatras repertuaras 2016
Penktadienį Lietuvos nacionalinis operos ir baleto teatras (LNOBT) pristato karštą ir saulėtą.


Repertuaru išsiskiria Berlyno Komiškasis Operos teatras. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Rytoj, kovo 22-ąją, Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre - Richardo. Wagnerio miesto (čia kompozitorius gyveno ir dirbo). Net 6 iš 18 šiuo metu LNO repertuare esančių operų pastatymų. Lohengrino“ (Lietuvos nacionalinis operos ir baleto teatras). SENOJI RYGA ir baletas ŠECHEREZADA IR.


IZEL iki šių dienų yra vienas populiariausių baletų teatrų repertuare.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...