2017 m. gruodžio 3 d., sekmadienis

Sabalo kailiniai

Sabalo kailiniai Sabalo kailiniai 1 : odos ir kailių salonai. Kailis yra labai švelnus, su pavieniais sidabriniais plaukeliais. Sudėtis: audinės kailis, sabalo kailis.

Sabalo kailiniai
Brangesni audinės, sabalo ar lūšies kailio gaminiai, tad jiems pirmenybę teikia. Ko gero brangiausi - neįtikėtinai lengvi ir prabangūs sabalo kailiniai už 60-70. Audinės - sabalo kailiniai - Ilgi juodos audinės kailiniai su sabalo apykakle, dydis 44-46. S-L - be galo moteriski, originalus ir skubiai uz labai gera kaina.
Sabalo kailiniai
Kailiniai iš šio žvėrelio kailio, šiek tiek žemiau kelių, kainuoja kainuoja apie $60 tūkstančių.


Barguzinų sabalo kailį dėl jo neįtikėtino, lengvumo. Dydis 42-50 Krutine 120 Apacioje apimtis 180 Ilgis nuo peties. Vijūnienė atskleidė, kad už klasikinius kailinius gali tekti kišenę paploninti 2800 – 7000 Lt. O prabangesni, papuošti lūšies ar sabalo kailiais. Jei apsisprendėte, kad norite madingų kailių, tuomet reiktų rinktis iš triušių, lapių, ar sabalų pasiūtus kailius, o jei norite praktiškų kailinių. Kūnas iki 56 cm, uodega – iki 20 cm ilgio.


Laikosi kedrynuose, kalnų upių aukštupiuose.

Sabalo kailiniai
O man labai dailiai atrodo plonyciai sabalo kailinukai su dirzeliu iki keliu ilgio. Tokie klasikiniai, rudos tamsiai spalvos. Vandens gyvūnų kailinius ilgiausiai ir vilkėsite — net iki 20 sezonų. Parduodami pora kartų dėvėti audinės ir sabalo kailiniai. Patys šilčiausi mutono (spec. išdirbimo avikailis) ir lapės kailiniai.


Pirmiausia nuspręskite kokiomis progomis vilkėsite kailinius: ar. Populiariausi yra audinės, lapės, bebrų kailiniai, o sabalų ir šinšilų yra reti ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...