2017 m. gruodžio 2 d., šeštadienis

Samsung a3 kaina tele2

Samsung a3 kaina tele2 SAMSUNG GALAXY A3 2016 - TELE2tele2. Nemokamas ir greitas pristatymas, patogus apmokėjimas. Išsirinkite mobiliųjį už gerą kainą ir išsimokėtinai.

Samsung a3 kaina tele2
BITĖS salone už gerą kainą ir išsimokėtinai. Gausus mobiliųjų ir namų telefonų pasirinkimas už geriausią kainą. Apsilankykite ir išsirinkite jums tinkamiausią modelį! Puikus pasirinkimas ieškantiems telefono su dideliu ekranu už mažą kainą.
Samsung a3 kaina tele2
Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Telefonai - tai daiktai, be kurių sunkiai įsivaizduotume savo gyvenimą. Esu Tele2 klientė turbūt jau 10 metų, niekada nesiskundžiau, visada gyriau Tele2. Tele2“ ryšio kokybė ir interneto sparta toliau augs, o kainos liks. Mobilieji telefonai – geros kainos, platus pasirinkimas! GARSIAKALBIS IR MIKRAFONAS VEIKIA NORMALIAI-BANDZIAU SKAMBINTI SU TELE2 KORTELE. Jų kainos atitinkamai yra 319 Eur ir 419 Eur.


Ericsson naudoti tele2 Motorola Wave HD2.

Samsung a3 kaina tele2
Kodėl identiškų telefonų kainos Lietuvoje ir Vokietijoje skiriasi šimtais eurų? O dabar visi perka tik iš Tele2, Telia, Bite, Mobili ir dar kelių pardavėjų, kurie sukuria oligopolines. Samsung (14); Sony (2); Daugiau; Mažiau. Tai pas juos nekainuoja samsung galaxy s7 edge 920 ar 1020 €. Ir nzn ka daryyt :DDD Pas mame samsung galaxy s3 padekit prasau ! Sudauziau ekrana ir noreciau paklaust kokia mazdaug kaina butu pasikeisti ji ? Telefonus už specialią kainą gali įsigyti visi „Pildyk“ vartotojai, sudarę 24. Tik dabar „Tele2“ salonuose – su didžiausia 35% nuolaida. Kavos aparatas „Jura Ena Micro 90“ – už dar geresnę kainą!


Lietuviu kalba,4g rysys, android, 1gb ram, puiki bukle.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...