2017 m. gruodžio 15 d., penktadienis

Suvenyriniai buteliai

Suvenyriniai buteliai Dekoruoti buteliai (57) Odiniai papuošalai su akmeniu (34) Odiniai papuošalai su gintaru (23) Dėžutės papuošalams (10) Foto albumai. Puikus rankų darbo suvenyras ar interjiero detalė, nepraradęs savo paskirties. Skonis ir aromatas: Stiprus, švelniai deginantis degtinės skonis.

Suvenyriniai buteliai
Paieškos rezultatai ( 1 ) : suvenyriniai alkoholio buteliai. Beveik kiekvienoje šalyje yra savo nacionalinis. Bulgariško konjako "Saulėtasis krantas" tuščias butelis. Degtinės "Kvietinė" tuščias butelis.
Suvenyriniai buteliai
Brendis HORSE, suvenyrinis butelis, 40%, 0,35 l -. Kodas H111818; Brūkšninis kodas 4850001270065.


Pagal originalią daryklos aludario Jameso. Originalus suvenyrinis DropStop vyno piltuvėlis iš specialios Lietuvos miestų. Gigantiškas stiklinis gėrimų butelis "Šautuvas - Automatas" puiki dovana ir dovanų idėja senų filmų mėgėjams. Pripilkite stikliukus savo švečiams iš šio butelio ir. Suvenyrinis „The Glacial Mammoth Extinction“ alaus butelis. UAB „Pico Line“ siūlo pasigaminti šiuos suvenyrus:. Taciau pastarieji suvenyriniai buteliai gana trapus, mums lagamine suduzo.


Suvenyriniai buteliai
Kurortiniuose miesteliuose parduotuvese kainos zveriskos. Marškinėlius galima naudoti ir vienus ir "aprengiant" įvairius kitus suvenyrus ir dovanas: butelius, skardines, žaislus, dėžutes ir panašiai. Modernus vyno rinkinys, kurį sudaro: vakuminis vyno kamštis (pašalina orą iš butelio ir taip leidžia Jūsų vynui kuo ilgiau išlikti esant atidarytam), vyno piltuvėlis. Spirito gamybos cecho modernizacija. Gėrimų išpilstymo į suvenyrinius butelius linija - Nr. INTERNETINĖ DOVANŲ PARDUOTUVĖ, kurioje rasite didelį asortimentą originalių ir anksčiau dar niekur nematytų dovanų.


Vyno butelis, įprasminantis gyvatės ir skorpiono kovą. Tokį suvenyrinį vyną neabejotinai rasite klaidžiodami Vietnamo didmiesčių skersgatviais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...