2017 m. gruodžio 8 d., penktadienis

Vandens savybes

Vandens savybes Nepaprastas vandens savybes galima paaiškinti jo. Gamtoje vandens yra visų agregatinių būsenų:. Vanduo dengia 70 % Žemės paviršiaus.

Vandens savybes
Vandenilio ir deguonies atomai vandens molekulėje yra susijungę kampu. Vandens molekulė susidaro vandeniliui reaguojant su deguonimi. Nuo kada vanduo geriausias tirpiklis?


Kas norima pasakyti tuo, kad vandenį Žemėje randame. Tik 2 vandenilio ir 1 deguonies atomu junginis H2O yra grynas vanduo. Vandens struktūra ir savybės priklauso nuo šių klasterių ir jų tinklų dydžio, Vandenilio partneriai yra tokie nepastovūs, kad vandens molekulė. Būtent todėl pakinta ir vandens savybės. Jo energetika išauga keliasdešimt kartų. Toks vanduo teigiamai veikia žmogaus savijautą, pasikrauna visi energetiniai. Pirtyje vanduo po karščio yra antras pagal svarbumą poveikio faktorius. UFO and other phenomenas - at night sky and during dreams or in another fields of life.


Jau nekalbant apie tai, kad mes patys esame didžiąja dalimi vanduo. Ir visos gyvybės formos Žemėje neabejotinai kilo „iš vandens“ ir nuo jo savybių absoliučiai.

Vandens savybes
Vandenynai ir dujos nuolat keičiasi dujomis. Vandens šiluminė talpa iš visų skysčių yra didžiausia. Svarbiausia vandens savybė- jo molekulės jungiasi į struktūrinius agregatus, susidarančius paprastai iš 5 H2O molekulių. Teoriškai visa vandens molekulė ggali.


Druskingumas – ištirpusių druskų kiekis jūros vandenyje, reiškiamas promilėmis (‰), rodančiomis, kiek gramų druskų yra viename litre vandens. Tačiau vandens molekulės turi kitą labai įdomią savybę – jos gali sukurti į kristalus panašias struktūras, taip vadinamus vandenilio tiltelius, kurie sukuria ryšius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...