2017 m. gruodžio 2 d., šeštadienis

Veliuriniai kostiumai vaikams

Veliuriniai kostiumai vaikams Veliuriniai laisvalaikio kostiumai vaikams iš Patricijos Mada - kaina, nuotraukos. Stilingi drabužiai vaikams ir jų mamytėms. NEMOKAMAS PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE PERKANT VIRŠ 60 EURŲ.

Veliuriniai kostiumai vaikams
Bliuzoniukas Žalias- "Lietuva". Patogu, stilinga ir malonu vaikams. Komplektukas, kurį sudaro veliūrinis bliuzonas ir treninginės kelnės.


Veliūrinis sportinis bliuzoniukas.

Veliuriniai kostiumai vaikams
Kuriame kitokius drabužius vaikams ir suaugusiems. Prabangus veliurinis S princesa 35 € 121 Lt; Fantastisko grozio veliurinis kostiumas Fantastisko grozio. Lt; Veliurinis naujas kostiumelis. Moteriškas veliūrinis kostiumas. Sportinis medvilninis pilkos spalvos kostiumas vaikui, su sportinėmis.


Ne aliexpress, ne ebay, ne Ukraina. Išsiunčiu iškarto po apmokėjim. Karnavaliniai kostiumai vaikams, moterims, vyrams (personažų kostiumai Vilniuje). Drabužėliai ir avalynė“ siūlome nemažą asortimentą gaminių, pagamintų tik Lietuvoje.

Veliuriniai kostiumai vaikams
Tai įvairūs rūbai vaikams ir avalynė. DELFI - Anksčiau veliūriniai sportinio stiliaus kostiumai buvo vadinami mados nesusipratimu.


Tačiau šiandien tokie kostiumai pamažu vėl iškovoja mados žinovų simpatijas. Visą laiką "suvalgo" vyras, vaikai, namai, darbas? Tik kokybiški vaikiški drabužiai Bembi, CanGo, Babaluno, Minoti. Drabužiai kūdikiams ir vaikams internetu už prieinamą kainą. Nuostabūs veliūriniai kostiumai! Nuotraukose matosi, kad kostiumas vaikui didokas, net kelnes palenkusi buvau ir. Dėvėjau tik kartą per vaiko krikštynas. JUICY veliurinis kostiumas - Sportinis kostiumas mamytei arba jos dukrytei.


Kainavo 120 lt, devetas tik pora. HM veliūrinis švarkas 158 cm ūgio berniukui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...