2017 m. gruodžio 1 d., penktadienis

Viasat laimetojai

Viasat laimetojai Laimėtojai prizus gali atsiimti „Viasat“ klientų aptarnavimo centre Vilniuje, adresu Kalvarijų g. Prizus į kitus miestus išsiųsime paštu. Lojalumo programos prizų mėnesio laimėtojai. Viasat“ žiūrovai ir toliau galės mėgautis „Disney“ kanalais. VIASAT žiūrovams - Kempiniukas ir kiti pamėgti herojai naujame animaciniame kanale. Specialiai Jums sukurta lojalumo programa. Nicktoons animaciniu kanalu, kuris pakeis iki šiol rodytą Cartoon Network kanalą. Sveikiname laimėtoją ir linkime pačių geriausių įspūdžių Tailande!


LRTK atšaukus sankcijas rusiškiems kanalams ir pasikeitus situacijai, su „RTR Planeta“ derėjomės dėl naujų sąlygų klientams. Tausokime aplinką drauge: sužinokite, ką daryti su nereikalinga įranga. Galbūt atsakymas į Jūsų klausimą yra čia! VIASAT sporto, filmų, ar Combo (sporto + filmų) teminį rinkinį ARBA. Esate „Cgates“ klientas ir norite matyti VIASAT filmų ir sporto kanalus? Palikite savo duomenis žemiau esančioje formoje ir mes su jumis susisieksime.


Viasat channels promotional landing page. Teo” žaidimas „Laimėk Samsung televizorių su VIASAT“ (toliau... Laimėtojai informuojami tą pačią dieną (2017-01-13) telefonu, o jei. Užsisakyk VIASAT filmų ir sporto kanalus, ir laimėk vieną iš trijų SAMSUNG. Laimėtojai apdovanoti „Verslo žinių“ organizuotoje reklamos ir rinkodaros profesionalų. Dešinėje - Mindaugas Gumauskas, „Viasat“ Baltijos šalių rinkodaros. EUROLYGOS KETVERTO RUNGTYNES LAIMĖTOJAI IŠVYKSTA Į. Init“ ir „Viasat“ konkursas, kurio metu.


Skaitmeninė televizija „Viasat“, priklausanti tarptautiniam žiniasklaidos koncernui „Modern Times Group“ (MTG), dar penkerius metus transliuos. LFF taurės laimėtojai dalyvavo "MTG futbolas taikai" turnyro. LFF ir „Viasat" bei TV3 televizijos, o jį globoja. Mes taip pat džiaugiamės ir aduodame net 3 prizus – VIASAT marškinėlius! Laimėtojai, parašyk mums žinutę, o VIASAT fanai, sekit naujienas – naujas. AS „Viasat“, įmonės kodas 10308880, adresas:. Jei su laimėtoju nepavyksta susisiekti dėl prizo atsiėmimo iki 2016 m.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...