2016 m. rugpjūčio 24 d., trečiadienis

Abu dabis oro uostas

Abu dabis oro uostas Mes palyginsime ne tik aviakompanijų, bet ir agentūrų pasiūlymus ir rekomenduosime. Kelionės po pasaulį, šalys ir miestai, kelionių organizavimas visuose miestuose ir šalyse. Find practical information on Abu Dhabi International Airport and enhance your journey.

Abu dabis oro uostas
Get details about your flight and our facilities and services. Jame yra tarptautinis oro uostas, dirbtinis Port Zaido uostas. Sutaupykite užsisakydami internetu ir susimokėdami viešbutyje. Jie planuoja miesto oro uostą paversti vienu didžiausių pasaulyje.
Abu dabis oro uostas
Informacija apie geriausius skrydžius iš ir į Dhabi International oro uostą tik.


Persijos įlankos pakrantėje, sostinės centre, šalia didžiausio Abu Dhabi Mall prekybos centro. E, nuomok šiandien ir sutaupyti ant liukso, šeimos ir ekonominė klasės. Abu Dabis - Vilnius, Pervežimas į oro uostą. Valiuta: Dirham;; Oro uostas: Port Zaido. Atvykimas į Dubajaus oro uostą, kuriame Jus pasitiks privatus gidas. Viza Lietuvos piliečiams reikalinga, ji suteikiama nemokamai atvykus į šalies oro uostą. Atnaujinto Nidos oro uosto veikla vėl nežinioje. Pervežimas nuo oro uosto iki viešbučio ir atgal; Kelionės vadovo iš Lietuvos paslaugos.


Abu dabis oro uostas
JAE oro uoste prie pasų kontrolės tiesiog uždedami. Tiesioginių skrydžių iš Lietuvos oro uostų į Jungtinius Arabų Emyratus nėra. Aviabilietai, pigūs lėktuvų bilietai Vilnius - Abu Dhabi. Visos kainos nurodytos su oro uosto mokesčiais ir neapima sandorių mokesčių. Pigūs skrydžiai X miestas (X oro uostas) – Y miestas (Y oro uostas) – X. Kelionių organizatorius UAB "Autarė" ir Prabangus Emyratas Abu Dhabis kviečia Jus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...