2016 m. rugpjūčio 24 d., trečiadienis

Kiauraraščių schemos

Kiauraraščių schemos Mezgimo raštai - kiauraraščiai. Sušildyk žiemą savo mezginiais ir ji taps laukiama tavo kieme. Keturių akučių kiauraraštis 132 Konfeti.

Kiauraraščių schemos
Kiauraraštis tikrai nėra sudėtingas. Jei mezgei ne kiauraraščiu - reikia 5 akis iš šonų pamegzti ripsu mirksiukas. Pynės gaunamos sukryžiuojant vienas akis su kitomis. Daugiaspalviai raštai - kai mezgame.
Kiauraraščių schemos
Graziausi-mezgimo-rastai-080-083.


Skara sudaryta iš dviejų kiauraraščių (lapų ir ribulių), juos buvo galima komponuoti. Ji mezgė tiksliai pagalv schemą ir labai atidžiai, todėl rado du netikslumus. RANKDARBIŲ KRAITĖ LINAS ir kiauraraštis – vasaros klasika Kai pagaliau. Numatomos kursų datos 2014-04-05 nuo 11. Jei ta bella medvilne tiktu tai as gal uzsiimciau su ziuo kiaurarasciu gal puse. Kaip megzti šaliką kiauraraščiu? Цитата сообщения gelexxx Прочитать целикомВ свой цитатник или сообщество! Use the keywords and images as guidance and.


Kiauraraščių schemos
O šiaip tai išsirenki bet kokios patinkančios servetėlės schemą ir mezgi nuo. Rankdarbiai: raštai: KIAURARAŠČIAI. Kadangi jau per vėlu pačiai ieškot, gal kas turit kiauraraščiu nerto. Dalinkimės schemomis nėrimo vašeliu smile. Bet pradėjus narplioti pynes bei kiauraraščius pastebėjau keistą dalyką. Man visokiausiaus raštus lengviausia yra megzti vadovaujantis schemomis. Gali tai pasidaryti: 8 madingų megztinių idėjos.


Paprastos pynutės ir kiauraraštis gali būti stilingi. To galima išvengti naudojant mezgimui skirtą schemą arba schemą. Nugarai apmeskite 241 akį ir kiauraraščiu pagal schemą megzkite 56 cm aukščio stačiakampį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...