2017 m. kovo 14 d., antradienis

Topo centras siauliai akropolis

Topo centras siauliai akropolis Visus atsakymus į savo klausimus rasite čia. Norite prekę įsigyti, tačiau pristatyti ją reikia į namus, kurie galbūt yra Baltarusijoje? Akcijų metu norimas prekes įsigysite su didelėmis nuolaidomis, tad nepraleiskite progos!

Topo centras siauliai akropolis
Akcijos ir naujienosNuotraukų galerijos. Apsilankėme, jau pirmąją jų darbo dieną. Turėjome tikslą įsigyti keletą iš buitinės technikos daiktų. PLC AKROPOLIS, prieš "Maxima" kasas), kiekvieną dieną 10.
Topo centras siauliai akropolis
TOPO CENTRSA akcijos ir nuolaidos, TOPO CENTRSA ir kitų prekybos tinklų akcijų ir nuolaidų leidiniai.


EURONICS - modernus prekybos namų elektronika tinklas, suteikiantis galimybę savo klientams pirmiems susipažinti su pasaulinėmis technologijų. Per JAMAM dieną Šiaulių Akropolyje ketinome įsigyti labai gerą ir, manau, ne pigų(3400 Lt berods), fotoaparatą. Druskininkai, Topo centras, Čiurlionio g. TOPO CENTRAS, parduotuvė, UAB TOPO GRUPĖ - parduotuvės, parduotuvės Šiauliuose. Sugedus įrangai, kreipkitės į UAB „Mobiliųjų telefonų techninį centrą” (toliau – MTTC). PLC „Akropolis“) „Topo centras“ patalpose. Penktadienį „Topo centras“ Vilniaus „Akropolyje“ atidarė naujos kartos, jau 36–ją parduotuvę Lietuvoje.


Investicijos į parduotuvę viršija 70 tūst.

Topo centras siauliai akropolis
Kauno „Akropolyje“ atidaroma nauja prekybos tinklo „Topo centras“ parduotuvė. Slaptą konkurso sąlygą sužinosi naujoje TOPO. AKROPOLIS – savo plotu, parduotuvių skaičiumi, paslaugų ir pramogų. Didžiausi prekybos ir pramogų centro nuomininkai: „Maxima“, „Topo centras“. Prekybos buitine elektronika tinklas Lietuvoje bei internetinė parduotuvė. Topocentras 12pad Klaipeda Topocentras 13 pad.


Buities technikos ir elektronikos parduotuvių tinklas Lietuvoje. LT siūlo didelį televizorių, kompiuterių, buitinės technikos ir elektronikos pasirinkimą geriausia kaina.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...