2017 m. kovo 14 d., antradienis

Trumpi posakiai apie vyrus

Trumpi posakiai apie vyrus Jei Ieva buvo ištikima Adomui, tai kodėl žmogus kilo iš beždžionės. Tik jaunavedžiai ir melagiai užsiima seksu kiekvieną dieną. Moralams labiau tinka trumpi posakiai negu ilgos kalbos ir pamokslai.

Trumpi posakiai apie vyrus
Gražūs posakiai papuošia gražią mintį ir ją išsaugo. Posakiai, citatos, frazės, žodžiai ar mintys apie vyrus. Daugybė informacijos, tikrai išsirinksi. Trumpi žodžiai apie meilę, trumpos meilės frazės, trumpos mintys apie meilę.
Trumpi posakiai apie vyrus
Minčių skrynelė - žymių žmonių mintys, citatos, sentencijos, posakiai įvairiomis temomis.


Dauguma vyrų, kurie koneveikia moteris, iš tikrųjų plūsta tik vieną moterį. Sveikas miegas ne tik ilgina gyvenimą, bet ir sutrumpina darbo dieną. Kol nagų lakas nenudžiūvęs, moteris praktiškai bejėgė. Sumani moteris turi milijonus prigimtinių priešų: visus kvailus vyrus. Daugelis žino, kad moterys svajoja turėti du vyrus vienu metu. Tačiau dauguma vyrų nesupranta, kad moterų fantazijose vienas iš vyrų tvarko. Laikas, gyvenimas, gyvenimo prasmė. Pusryciai Londone, vakarienė - New Yorke, bagažas - Buenos Airėse.


Trumpi posakiai apie vyrus
Trys trumpi žodžiai apibūdina tai, kas iškelia sėkmingus lyderius iš minios: dar šiek tiek. Jie visi padarė tai, ko iš jų tikimąsi, ir dar šiek tiek. Kodėl anekdotai apie blondines tokie trumpi? Juk dauguma šitų posakių apie lietuvius vyrus. Kuo ilgesnė diagnozė, tuo trumpesnis likęs gyvenimas. Mintys - juodraštis, gyvenimas - švarraštis, nors neaišku, katras purvinesnis.


Kartais jie tokie nesuprantami lyg tikrai būtų iš kitos planetos. Tačiau, kad ir kaip bebūtų, jiems moterys dažnai ne tik. Draugo negalima nusipirkti, bet jį galima parduoti. Alkoholis plečia ne tik kraujagysles, bet ir ryšius. Blogam boksininkui dantų pastos nereikia. Pirmoji automobiline taisykle: negerkite uz vairo, galite netycia ispilti alu.


Gyvenimas Zemeje - brangus malonumas, bet uztat i komplekta. Citatų, minčių, posakių ir patarlių lobynas didėjantis kiekvieną dieną. Trumpi posakiai įsirėžia į žmonių protą, išleidžia šaknis, pražysta, išaugina vaisius ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...