2016 m. liepos 15 d., penktadienis

Atograzu misku naikinimas

Atograzu misku naikinimas Miškų nykimas – tikslingas arba natūralus miškingų plotų pavertimas ariama žeme, gyvenviete, kirtimu ar dykviete, nepaliekant miško. Miškų naikinimas – viena iš opiausių planetos problemų. Robertas prižiūri 5600 kvadratinių kilometrų drėgnųjų atogrąžų miškų Amazonės.

Atograzu misku naikinimas
Ypač liūdna, kad drėgnieji atogrąžų miškai dažniausiai naikinami beveik. Transcript of atogrąžų miškų nykimas ir dykumėjimas. Vyrauja pusiaujo, subekvatorinėje, atogrąžų ir subtropinėje. Ji nagrinėja įvairiais požiūriais: nuo atskirų rūšių sąveikos su aplinka iki ištisų gamtinių sistemų.


Atograzu misku naikinimas
Brazilijos ekologai skelbia nerimastingas naujienas – Amazonės miškų naikinimas vėl suaktyvėjo. Drėgnieji atogrąžų miškai Ruo šė: Tomas Būdvytis 10 b kl. Vien birželio mėnesį buvo iškirsta daugiau. Tropinių miškų naikinimas ir jo ekologinės pasekmės. Kuomet katastrofą sukelia nelauktos ir nesutramdomos gamtos jėgos, nesunku suvokti, kad žmogus. Miškų lydymas- tikslingas visiškas miško nukirtimas.


Amazonės atogrąžų miškai naikinami beveik rekordiniu greičiu, tai įrodo paskutiniai Brazilijos vyriausybės išplatinti duomenys. Sunku prognozuoti, kaip tai gali paveikti atogrąžų miškus – didžiuosius Brazilijos. Be to, kitaip nei daugelyje pasaulio dalių, kuriose miškų naikinimas toliau lieka didelė problema, miškų plotas Europos Sąjungoje didėja.

Atograzu misku naikinimas
Tropiniai miškai, dar kitaip vadinami drėgnaisiais ar atogrąžų miškais. Greita vartojimo ekonomika sparčiai naikina Amazonės miškus — negailestingai. Per pastaruosius metus, daugelis kompanijų įsipareigojo nustoti įsigyti tas prekes, kurios galėtų būti susijusios su atogrąžų miškų naikinimu. Sąvokas: miškingumas, šiaurės ir pietų miškų juostos, rūgštieji lietūs. Naujausias tyrimas rodo, kad nepaisant daugumai tropinių miškų suteikto.


Spartus atogrąžų miškų naikinimas kelia pavojų pasaulio. Ir taip miškų naikinimo problema yra pasiekiamas taip sunkiai. Tačiau dabar paspartino miškų kirtimas atogrąžų miškų. Pirmiausia, žmonės gamtą naikina teršdami orą. Greenpeace“: barbių gamintojai prisideda prie atogrąžų miškų naikinimo Scanpix nuotr. Tarptautinė žaliųjų organizacija "Greenpeace".


Bet negalima pamiršti, kad prie miškų naikinimo pasauliniu mastu prisidedame.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...