2016 m. liepos 15 d., penktadienis

Baobabas lietuvoje

Baobabas lietuvoje Tačiau kas gi jie, tie mįslingieji baobabai? Reikia pripažinti, kad Lietuvoje šių augalų yra nedaug. Baobabas – būdingas Afrikos savanos medis.

Baobabas lietuvoje
Savaime auga tropinėje Afrikoje, Madagaskare, Komoruose, bet centrinėje Afrikos dalyje pasitaiko labai retai. Daugumos lietuvių sąmonėje baobabas taip ir lieka keistas, nesuvokiamai greitai augantis medis iš. Jos nėra itin paplitusios Lietuvoje, tačiau visi žinome, kad jų geriau vengti. Baobabų aliejus Lietuvoje, įmonių paieška Medicina.
Baobabas lietuvoje
Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Baobabo medis yra tikrų tikriausia Afrikos Savanos ikona. Ar teko girdėti apie baobabų vaisius? Gali būti, kad netolimoje ateityje jie taps įprasti, kaip ir kiti atvežtiniai vaisiai mūsų šalyje. Kas visa tai patikrino ir įsitikino, kad ten tikrai baobabas, o ne sodos bikarbonatas pvz. Penktadienį Nidoje buvo pasodintas jaunasis baobabas. Lietuvos istoriją - pirmą kartą šalyje įspėjamąjį streiką surengė aukštosios mokyklos. Akademinė bendruomenė ir aptarnaujantis. Ir iš tiesų suaugę baobabai (L.


Adansonia Digitata) gali pasiekti iki 25 metrų aukštį.

Baobabas lietuvoje
Gardžiuotis galima ne tik egzotiškų augalų vaisiais. Salotas įmanoma gaminti iš palmių viršūnių, baobabo lapai tiks sriubai, o agavų sultys. Jus supažindinome su FIT FOOD idėja ir naujiena Lietuvoje – sulčių dieta. Palyginimui su kitais vaisiais: baobabas turi 6 kartus daugiau. BAOBABAS, IĮ - Įmonės kodas: 302531935, PVM: ne PVM mokėt. Lietuva galės džiaugtis savo garsiausiu medžiu. Afrikos medis (Adansonia digitata); jo valgomas vaisius.


Lietuvą su Nepriklausomybės atkūrimo diena (3).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...