2016 m. liepos 12 d., antradienis

Ausines su mikrofonu

Ausines su mikrofonu Ausines su mikrofonu geromis kainomis. LT ir bendraukite Skype su šeima bei draugais. Vidinės ausinės su integruotu mikrofonu.

Ausines su mikrofonu
AUSINĖS LOGITECH WIRELESS HEADSET H800. Kingston HyperX Cloud 122,99 € 0-2 d. Tai gali būti tiek paprastos ausinės (paprastai su laidu), ausinės su mikrofonu, taip pat bevielės ausinės. Garantinis aptarnavimas: 24 mėn.


Ausines su mikrofonu
Belaidės ausinės ir kita Vaizdo ir garso technika kiekvienam asmeniškai: Klausk, derėkis – pirk! SENNHEISER PC 7 USB vienos ausies ausinės su mikrofonu. ACME pristato asmeniškasias ausines su mikrofonu HM06 kurios leis mėgautis mėgiama muzika ar bendrauti internetu. Ausinės Soul Flex in-ear stereo mėlyno. Hi-Fi neodimio ausinės sukuria. Atskleisite savo meilę muzikai ir aukštai. Dažnių diapazonas, 20–20 000 Hz.


The multimedia headset is the ideal all-rounder for all computer applications. It is equally suitable for skyping, online gaming, listening to music or watching.

Ausines su mikrofonu
Integruotas mikrofonas – idealiai tinka tiesioginiam bendravimui. MDR-1A ausinės su mikrofonu – apgaubianti konstrukcija ir minkštos odos ausų pagalvėlės. Klausykite ištisas valandas – tai vienos patogiausių ausinių. Logitech“ pristatė belaides ausines su mikrofonu „Logitech Wireless Headset H760“, suteikiančias laisvę naudotis balso ir vaizdo skambučiais. Pirk Oficialioje Apple parduotuvėje. Garsiakalbiai, 30 mm Neodymium magnet.


X20i ausinės laužo visus standartus ir pakelia in-ear tipo ausinių lygį į viršų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...