2016 m. liepos 12 d., antradienis

Nubuko odos priežiūra

Nubuko odos priežiūra Verstos odos batams geriausiai tinka Boston impregnantas Raingard Allover. SALAMANDER PROFESSIONAL tepalas verstai odai ir nubukui juodas.

Nubuko odos priežiūra
Kuo patartumėt tokios spalvos lygios odos batus prižiūrėti? Retkarčiais avalynę reikia valyti specialia priežiūros priemone, kuri apsaugo avalynę nuo purvo ir. Nubuko oda – šilkinė oda su pašiauštu išoriniu paviršiumi. Toks apavas atsparesnis drėgmei nei zomšinis, tačiau jį dažniau tenka impregnuoti.
Nubuko odos priežiūra
Dažniausiai siūlomos batų priežiūros priemonės yra impregnatorius. Batų tepalas tinka tik lygiai odai, verstos odos ir nubuko su juo valyti.


Prie šios odos lengvai kimba purvai, tad norint išlaikyti jos natūralų grožį, reikalinga ypatinga priežiūra. Daug žmonių painioja tokią odą su zomša. Zomša – tai odos vidinė pusė, o nubuko efektas išgaunamas ant odos išorinės pusės. Nepaisant visko, jūsų avalynei reikalinga tinkama priežiūra. Su išsamia avalynės priežiūros kosmetikos instrukcija ir jos tinkamu naudojimu Jūs. Zomšo ir nubuko odos priežiūros ir valymo priemonė ; Magrės baldai. Avalynę iš nubuko, zomšos, tekstilės, reptilijų odos arba kitos medžiagos.

Nubuko odos priežiūra
Drėgmė ant šaligatvių pabarstyta druska „ėste ėda” batų odą.


Peter Flowers“ poliruotos ir nubuko odos batelis. Kaip taisyklė, jie yra pagaminti iš nubuko odos iš galvijų, kuris yra veikiamas. Be specialių fondų, skirtų nubuko priežiūros ir jums reikia specialiu šepečiu. Salamander Professional priemonė valyti visų rūšių odą ir tekstilę. Zomšos ir nubuko oda reikalauja specialios priežiūros, nes ji lengvai sugeria drėgmę, linkusi į dėmes spalvos blukimą bei kauia dulkes.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...