2016 m. liepos 23 d., šeštadienis

Autoriu teises zenklas

Autoriu teises zenklas Visuomenėje sąvokos “patentas”, “prekių ženklas”, “autorių teisės” dažnai maišomos. Autorių teisėms taikomos Berno konvencijos nuostatos. Klaidingai sakoma “patentuotas prekės ženklas” ir panašiai.

Autoriu teises zenklas
Turtinės teisės suteikia autoriui teisę. Kodai: 169 ( „Windows-125x“ dešimtainis), U+00A9. Kūrinio žymėjimas autorių teisės apsaugos ženklu praktiškai atlieka taip pat ne tik įstatymo nustatytą funkciją – informuoti visuomenę apie autorių teisių turėtoją. Teisių apsaugos formalumai vykdomi, jei visuose leidinio egzemplioriuose šiuo tikslu pateikiamas autoriaus teisių apsaugos ženklas, kuriuo visuomenė.
Autoriu teises zenklas
Kompiuterio programas taip pat saugo ir gina įstatymų įtvirtintos autorių teisės.


Naudojamas autorių teisių apsaugos ženklas. Asmuo gali informuoti visuomenę apie savo teises į kūrinį, pažymėdamas jį autorių teisių apsaugos ženklu. Creative Commons autorių teisių licencijos ir įrankiai įveda pusiausvyrą. Gerbiame visų autorių teises, todėl siekiame skaidrumo publikuodami naujus. Lietuvoje autorių teises gina Lietuvos autorių teisių gynimo asociacijos. Visam šioje Svetainėje esančiam tekstui, vaizdams, grafiniams. Licencija Kūrinys ir jo autorius.


Prekių ženklai yra turbūt dažniausiai registruojami pramoninės nuosavybės objektai.

Autoriu teises zenklas
Kaip autorių teisių objektas papildomai saugomas ir gaminio dizainas. Pagal Lietuvos Respublikos autorių teisių ir gretutinių teisių įstatymą autorių. PINO priklauso leidinio autorių teisės į versiją anglų kalba, kurią galima rasti adresu:. Rūšis: Įstatymas, Priėmimo data: 1999-05-18, Galiojanti suvestinė redakcija: 2017-01-01 -. Identifikacinis kodas: 0991010ISTAIII-1185, Įstaigos suteiktas nr. Ar aš privalau savo fotografijas žymėti ženklu (c) ar savo vardu?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...