2016 m. liepos 23 d., šeštadienis

Ranksluosciai su uzrasu

Ranksluosciai su uzrasu Mes galime pasiūlyti įvairių dydžių ir atspalvių rankšluosčių. Jums lieka sugalvoti, kaip jį papuošti. Tai gali būti užrašas, paveikslėlis ar paveikslėlis su užrašu.

Ranksluosciai su uzrasu
Supakuotas į užlipinamą polietileninį maišelį. Medvilninis frotinis siuvinėtas rankšluostis su pasirinktu paveiksliuku ir užrašu. Rankšluostis kokybiškas, tvirtas, gerai sugeriantis drėgmę.


Visi mūsų rankšluosčiai 100% natūralūs - arba 100% medvilnė, arba medvilnės ir bambuko derinys.

Ranksluosciai su uzrasu
Visus rankšluosčius perrišame šilkine juostele ir įdedame į. Minkštas siuvinėtas bambukis rankšluostis dailioje pakuotėje - ar gali būti. Bambukinis rankšluostis su siuvinėtu angelėliu - puiki dovana krikštynų proga! Būna 2 išmatavimų: 50x100 ir 50x90 cm. Naudojami užrašai: Mamytei, Tėveliui, Seneliui, Močiutei, Anūkėliui, Anūkėlei. Baltas rankšluostis su Jūsų užrašu ar nuotrauka Aprašymas: Medvilninis, kilpinis rankšluostis 100x50 cm. Siuvinėjimas ant rankšluosčio su Jūsų užrašu. Ant rankšluosčio yra speciali juosta skirta uždėti jūsų.


Matmenys: 50 x 100, 70 x 140 cm.

Ranksluosciai su uzrasu
Aprašymas: austiniai spalvoti rankšluosčiai su jūsų pageidaujamu užrašu ir logotipu. Taip pat galite rinktis tarp voniai ir virtuvei skirtų rankšluosčių. Noriu uzsakyti ranksluosti su uzrasu, bet man kilo daug neaiskumu, kaip tas uzrasas atrodys. Puiki dovana – įvairaus dydžio ir medžiagų rakšluosčiai su užrašais. Tai puiki ir originali dovana Jums ir Jūsų brangiausiems.


Proginiai rankšluosčiai su užrašu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...