2016 m. liepos 21 d., ketvirtadienis

Avokadu salotos su krevetėmis

Avokadu salotos su krevetėmis Minkštimą iškart supjaustykite nedideliais gabaliukais. Išimkite iš keptuvės ir palikite kiek atvėsti. Pagardinkite druska, pipirais, įpilkite moliūgų.

Avokadu salotos su krevetėmis
Avokadus, pomidorus smulkiai supjaustykite. Viską pagardinkite pipirais ir atsargiai išmaišykite. O mišrainę aš gaminu tokią:plonais griežinėliais supjaustau avokadą,priplėšau kokių nors traškių salotų(pvz.gūžinių),pridedu nemažai krevečių. Taigi mums reikės: 2 avokadų 2 virtų kiaušinių 180 g krevečių sūryme 1 nedidelės mėlynojo svogūno galvutės 1 česnako skiltelės.


Avokadu salotos su krevetėmis
Kaip žinome, krevetės yra ne tik labai skanus delikatesas, tačiau ir puikus baltymų šaltinis. Taip pat jas patartina valgyti tiems, kurie nori. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį. Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai. Pagaminti dviem šio gardaus patiekalo porcijoms jums reikės: 2 obuolių, 1–2 avokadų, 12 krevečių, pusės citrinos sulčių, 1 šaukšto jogurto. Gaiviosios salotos su krevetėmis ir avokadu. Supjaustyti kubeliais agurką, suberti krevetes, įspausti česnaką, suberti kapotus krapus. Krevečių ir avokadų salotos - gaivios ir itin skanios salotos.


Jūros gėrybių ir avokadų kokteilis, gaivios salotos nedideliam draugų vakarėliui.

Avokadu salotos su krevetėmis
Salotoms reikės: Kelių saujų virtų karališkųjų krevečių; 1 prinokusio avokado; 1 galvos iceberg salotų; Gabalėlio agurko; Padažui reikės: 1–2. Avokadą perpjauname pusiau, išimame kaulą ir išskobiame dalį arba visą. Avokado salotos su pomidorais ir špinatais. Susmulkiname sūrį, pomidorus perpjauname per pusę, avokadų minkštimą. Gairės: salotų receptas, salotos, salotų gaminimas, salotų receptai, krevetės. Sudėtinės dalys: Avokadai, Pomidorai, Alyvuogių aliejus, Krevetės be kevalo. Alyvuogės, Avokadai, Česnakai, Juodieji pipirai, Salotos, Alyvuogių aliejus.


Krapų (truputį) Padažui: 50 ml alyvuogių aliejaus 0,5 citrinos sulčių 1 šaukštelis grūdėtų. Ingredientai: 1 mangas 1 avokadas 16 didelų krevečių. Išėmusi krevetes sudėkite nuplautus špinatų lapus, išmaišykite ir viską perdėkite į salotinę. Nulupkite avokadus, išimkite kaulą ir supjausčiusi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...