2016 m. liepos 21 d., ketvirtadienis

Gyvenimo prasme citatos

Gyvenimo prasme citatos Mintys, įžvalgos, pamąstymai gyvenimo prasmės tema literatūroje. Citatos ir gražūs žodžiai apie gyvenimo prasmę, kas yra gyvenimo prasmė. Jeigu jautiesi laisvas, tuomet ir esi laisvas.

Gyvenimo prasme citatos
Jūs sukurtas Dievo ir dėl Dievo – kol to nesuprasite, gyvenimas atrodys beprasmis. Tik Dieve atrandame tikrąsias savo šaknis, tapatybę. Spręsti apie žmogaus gyvenimo prasmę neįmanoma iš jo trukmės.


Juk skaitomą biografiją irgi vertiname ne pagal jos "ilgį", knygos puslapių.

Gyvenimo prasme citatos
Reikia nugyventi ilgą gyvenimą ir pasenti, kad suprastum, koks jis trumpas. Didžiausią reikšmę gyvenime turi tai, ką padarote dėl kitų. Alkoholis – tai anestezija, leidžianti ištverti operaciją vardu gyvenimas. Gyvenimo prasmė yra būti su žmonėmis, kuriuos myli ir kurie myli tave. Ryškiausios įvairiais amžiais gyvenusių iškilių asmenybių – menininkų, mokslininkų, visuomenės veikėjų – sentencijos, mintys, citatos apie gyvenimo prasmę. Dalai Lama mintis apie darbą, sveikatą ir pinigus.


Po to jis aukoja pinigus, kad atstatytų savo. Gilios mintys kiekvienam gyvenimo atvejui - apie gyvenimo prasmę, laimę, meilę, abejingumą, pavydą. Daug geriau žinoti, kad išdrįsai siekti savo svajonių, nei nugyventi gyvenimą snaudžiant.

Gyvenimo prasme citatos
Todėl, kad ir ką darysime, tai neturės prasmės kol neišsilaisvinsime. Gražiausių ir įsimintiniausių Justino Marcinkevičiaus citatų archyvas. Jos nėra atskirai nuo manęs ir nuo visuomenės. Sąmonę plečiančios išminčių citatos.


Vienintelė žmogaus gyvenimo prasmė yra tarnavimas pasauliui, prisidedant prie Dievo Karalystės. Norėdami, kad gyvenimas būtų prasmingas, visų pirma turite įsivardyti šias prasmes. Kokią prasmę norite turėti savo gyvenime? Citatos apie gyvenimo prasmęCitatos: altruizmasCitatos: abejingumasUžrašai ant neplautų mašinųApie aistrą Akių spalvos pagal zodiako ženkląKą mes.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...