2016 m. liepos 6 d., trečiadienis

Balto aukso ziedai

Balto aukso ziedai Auksiniai žiedai su akmenimis ir perlais. Praneškite apie kitą vaizdąPraneškite apie įžeidžiantį vaizdą.

Balto aukso ziedai
Pagaminta iš 585 balto aukso Dydis. CLASSIC vestuvinis žiedas 585 balto, rausvo ir 750 geltono aukso kombinacijos Naujiena. Parduodu du balto aukso ziedus su deimantais. Yra deimantu sertifikatas) Svoris 2,32gr ir 0,83gr Dydis - 16.
Balto aukso ziedai
Kaina - 580€ ir 150€ Perkant kartu pritaikysiu.


Sužadėtuvių žiedai iš balto aukso, geltono aukso su deimantais, rankų darbo. Balto aukso vestuviniai žiedai Mars. Baltos spalvos metalai užkariauja jaunavedžių širdis, todėl populiariausi ir madingiausi išlieka balto aukso ir platinos žiedai. Moteriški žiedai, rankų darbo, iš aukso, sidabro ir kitų tauriųjų metalų. Gyvsidabris auksą ardo ir ant jo paviršiaus palieka baltas dėmeles, metalas gali suirti. Beje, būtent juodojo aukso žiedai iš su juodaisiais briliantais - paskutinis. Galite pasirinkti skirtingas aukso spalvas.


Daugybė PANDORA žiedų su puikiausiais brangiaisiais akmenimis ir tauriaisiais metalais stilingame derinyje.

Balto aukso ziedai
Derinkite ir kombinuokite, kiek tik širdis. Paieška pagal žymę balto-aukso-ziedai. Gal zinote kur Kaune ziedus rodziu purskia? Nes po mazinimo islindo gelsva balto aukso spalva ir siaip zieda subraize. Iš 1500 modelių išsirinkti vestuviniai žiedai – Jūsų nepamirštamai šventei. Raudona – vario, o balta – sidabro ir paladžio.


Kai pradejome dometis vestuviniais ziedais, pamatem, kiek ivairiu atsiliepimu ir atspalviu. Naturaliai kyla klausimas, kas tas baltas auksas?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...