2016 m. liepos 7 d., ketvirtadienis

Odos gaminiu kursai

Odos gaminiu kursai Programos poreikio pagrindimas: šalyje odos gaminių gamyba yra gana plačiai išvystyta. Mieste yra įsikūrusios galanterijos. Išlaikę baigiamąjį egzaminą asmenys gauna neformalaus mokymo pažymėjimą, liudijantį apie kompetenciją, kad asmuo gali gaminti dailiuosius odos gaminius.

Odos gaminiu kursai
Galite imtis kursus batų dizainas bet kolegijoje ar universitete su mados studijų. Trumpai supažindinama su amato istorija ir gaminių pavyzdžiais. Senovinis odos ornamentavimas ir odos papuošalų gamyba (užsakomasis užsiėmimas). Meninių dirbinių iš odos gaminimas”, išleistoje 1958 in.


Odos gaminiu kursai
Meninių gaminių iš odos gamintojo mokymo programa adaptuota. Odininkas siūlo šias paslaugas: odos dirbinių gamyba pagal individualius. Suteikiama kvalifikacija: Dailiųjų odos dirbinių gamintojas. Dailiosios odos meistras, polimerinių gaminių dizaineris ir technologas. Gi odos storis atitinka kiekviena gamini, cia nereikia buti profesonalu, kad suprast jog is dirzines. Bet darbo su oda kursai butu labai naudingi Undecided. Siekdami, kad mūsų kursuose būtų lengva ir paprasta mokytis, subūrėme stiprią komandą. Pagrindinis mūsų atrankos kriterijus – praktinė patirtis.


Odos gaminiai ir Ko - odos perdirbimo gamykla, gaminanti aukštos kokybės odą.

Odos gaminiu kursai
Didžiausias mūsų gaminių kokybės įvertinimas – nuolatiniai užsakovai, vėl ir. Darbe „Dirbiniai iš odos“išsamiai aprašomas projektas technologijų ir informacinių technologijų, kada mokiniai kūrė inkrustacijoms piešinius su. Odos ir tekstilės dirbiniai added a new photo to the album: Individualūs užsakymai. Mūsų mokykla ruošia odos gaminių gamintojus, automobilių salonų ir minkštų baldų. Disciplinos, sritys: projektavimas, odos gaminių dizainas ir technologijos, odos plastika, odos aksesuarai, paveldo. Kvalifikacijos kėlimo kursai, stažuotės.


Viena seniausių ilgametes odos galanterijos gaminių gamybos tradicijas turinti bendrovė Lietuvoje ir Pabaltijy yra įsikūrusi naujose moderniose patalpose. Pasidomėjęs šiuo gaminiu plačiau šilkinio pamušalo nepamačiau o kaina. Organizuojami siuvimo ir modeliavimo kursai Kaune.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...