2016 m. liepos 23 d., šeštadienis

Batukai kudikiams megzti

Batukai kudikiams megzti Surinkti ant dviejų virbalų 24 akis ir megzti vien gerosiomis akimis 60 eilių (abi puses), galima ir daugiau (70_80). Kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems50 žin. SubscribeSubscribedUnsubscribe 7373.

Batukai kudikiams megzti
Taigi besirūpinančioms savo atžalomis šį kartą pasiūlysiu nusimegzti. Minkšti, natūralios vilnos rankomis megzti batukai kūdikiams. Paduko ilgis - 10 cm Siūlai: 100% natūrali avies vilna Kaina: 6,40 e. Rankdarbių konkurse "Megztos idėjos" Dalyvauk ir tu!
Batukai kudikiams megzti
Tuomet pradedame megzti batuko viršų. Mezgame gerosiomis akimis ant 4-to virbalo, iš 7 akių, sumezgant kraštines akis su šalia esančių.


Aciu labai dabar galiu pradeti megzti kelnytes o naujagimiui ka turit. Aprašymas: Megzti vilnoniai batukai - kojinytės kūdikėliui. Nedarykite apmokėjimo už prekes, kol negausite. Daugeliui tai mėgstamiausias laisvalaikio. Megzti kūdikių rūbeliai, megzti rubeliai kūdikiams ir vaikams: megztukas, liemene, suknele, megzta suknele, komplektukas. Megzti gali visi - batukai kūdikiams, naminės šlepetės. Megzti batukai kudikiams - Megzti batukus naujagimiams ir kudikiams.


Batukai kudikiams megzti
Mezgimas – tai labai plačiai paplitusi ir sena rankdarbių šaka. Vąšeliu nerti batukai gali tapti miela dovanėle būsimajai ar naujai iškeptai mamytei. Auginantiems vaikus ›› Vaikiški drabužiai ir avalynė Kaune. Parduodami labai patogūs odiniai kambario batukai, tapkytės kūdikiams ir vaikams. Graziausi megzti kudikio batukai, kokius esu maciusi. Batukai – kojinaitės, 100% medvilnė, 10 cm.


Kokios spalvos, turiu vilnos, ir merino avių ir lietuviškos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...