2016 m. liepos 9 d., šeštadienis

Biokalcis vaikams

Biokalcis vaikams TIENS biokalcis vaikams sukurtas specialiai vaikams. Produkto sudėtyje devynių rūšių aminorūgštys, būtini vitaminai ir mikroelementai. Tai puikus kalcis vaikams bei paaugliams.

Biokalcis vaikams
Pagrindinės sudedamosios dalys: enzimolitiniai kalcio milteliai (kalcio karbonatas), kiaušinio trynio. Taip pat ženkliai pagėrėja atsparumas peršalimo ligomis. Kuriant šio produkto receptą, buvo atsižvelgta į vaikų augimo ir vystymosi ypatumus.


Kalcis yra elementas, būtinas vaikų sveikatai ir vystymuisi.

Biokalcis vaikams
Tačiau mitybos specialistai skelbia, kad vaikų dietoje trūksta produktų, turinčių kalcio. Kalcio milteliai vaikams (kalcis stabilioje joninėje formoje). Biokalcis (kalcis stabilioje joninėje formoje). Mano vaikui irgi buvo paskirtas biokalcis tiansi vaikasm, bet pastebejau, kad sluoksniuojasi. Pakuotėje 10 maišelių po 10 g, kalcio kiekis viename maišelyje - 500 mg. Pradejom gerti TianShi miltukini kalci vaikams. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Kalcis – labiausiai mūsų organizme paplitęs elementas.

Biokalcis vaikams
Vaikams reikia vartoti daugiau kalcio, nes jie auga, ir skeleto masė didėja. Ambio Kalcis su vitaminais K ir D tabletės N60 -40%. Kalcis-Magnis-Cinkas Forte tabletės N30 -20%. Ligai gydyti yra reikalingi kalcis ir vitaminas D. Pakankamą kiekį cinko turi gauti ir vaikai, mat jis reikalingas augimui.


Mažiems vaikams kalcis yra būtinas kaulų ir dantų formavimuisi, normaliam augimui. Kai trūksta kalcio, sutrinka dantų emalio formavimasis, greičiau atsiranda.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...