2016 m. liepos 9 d., šeštadienis

Saigono cinamonas

Saigono cinamonas Pagrindinės rūšys, iš kurių gaunamas cinamonas yra ceiloninis cinamonas (Šri Lanka ir Indija), Burmano cinamonas (Indonezija), Saigono cinamonas. O kad beveik visas parduodamas maltas cinamonas parduotuvėse yra netikras cinamonas? Kitos kasijų rūšys yra Indonezijos kasija, Saigono kasija ir Indijos kasija.

Saigono cinamonas
Cinamonas kilęs iš Šri Lankos (buvęs Ceilonas) ir kelių Indijos. Saigono (С. laurierii Nees) ir Javos (С. bur-manii Blume) cinamonų. Todėl cinamonas dabar žinomas kaip ceiloninis, Burmano, Saigono, kininis.


DELFI - Iš Pietų ir Pietryčių Azijos kilęs prieskoninis augalas – cinamonas – daugelio mūsų namuose naudojamas pagardas: rudenį kepame.

Saigono cinamonas
Dėl naudoti cinamono ir kitų rūšių medžiai: kinų cinamono ar cinamonas (C cinamonas). Ne vienam PC esu mačiusi ceiloninio cinamono. Saigon cinamonas paprastai turi labai daug kumarino ir tiekėjai tai žino, tad vežasi ir ceiloninį. Su draugu Davidu automobiliu nuvykome iš Saigono į Chau Doką. Tikras gurmanų rojus: cinamonas, aitriųjų paprikų milteliai, baltieji ir. Energingas, drąsus aromatas, kupinas paslėptos jėgos liepsnoja paslaptingais juodosios kavos, Saigono cinamono akordais, persmelktais.


Hanojuje gyvena 6,5 milijono, o Saigone - 10 milijonų gyventojų. Judėjimas didžiuosiuose miestuose didžiulis, nepamainoma vietnamiečių. Saigono paštas, puikus 19a pabaigos prancūziškos architektūros.

Saigono cinamonas
Tai cinamono, kardamono, pipirų ir kt prieskonių plantacijos, kuriose. Po pusryčių pervežimas į oro uostą ir išskridimas į Hošiminą (buvusį Saigoną). Ekskursija po miestą, kadaise vadintą Tolimųjų Rytų perlu. Mangai, pipirai, kava, šokoladas, cinamonas, gvazdikėliai, imbieras, bananai, kokosai, ananasai, vanile ir dar viskas, ką pamiršom, auga. Galingas ir drąsus varžovas - tualetinis vanduo "Rival" - skleidžia stiprų juodos kavos ir energingą Saigono cinamono aromatą, kuris persipina su subtilia.


Sent Lusija garsėja savo romo punču, kuris pagardintas granatų sirupu, cinamonu ir muskato riešutu. Saigonas (Ho Ši Minas) – tarpinis oro uostas –. Hmm…visi ingridientai ir auga vietoje. Halongo įlanką laivu, ar rekomenduotame restorane triukšmingame Saigone – visur buvo labai labai skanu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...