2016 m. liepos 6 d., trečiadienis

Blusų turgus kaune

Blusų turgus kaune Populiarus turgus, kuriame nereikalingi daiktai suranda naujus šeimininkus. Lietuvoje jau rengiami vadinamieji „blusų turgūs“. Kaip tik šioje vietoje prasideda kito originalaus turgaus teritorija – ta. Stotelė – Urmas 17G Stotelė – Urmo turgus 20, 28, 40. Jau nuo gegužės pradžios Kauno „Ryšių kiemelyje 837“ kiekvieną sekmadienį dūzgia sendaikčių turgus – socialinis sambūris „Bazaras“. Jau šį šeštadienį Kaune, senosios Vilijampolės turgavietės vietoje.


Bagažinių turgus, Kaunas, Lithuania.

Blusų turgus kaune
Ieškantiems „naminių“ maisto produktų– kiekvieną šeštadienio rytą kviečiami į Ūkininkų turgų! Blusų turgus – netikėčiausių ir įdomiausių pirkinių vieta, kur daiktai keliauja iš vienų rankų į kitas. Naują 2017 sezoną pradedame naujoje vietoje - klube. Aleksoto turgų siūloma paversti šiuolaikišku Kauno kompleksu. Kviečia į Pavasario kermošių ir Blusų turgų Ramučiuose (2).


Vilniuje ir Kaune praūžė tradicinės Kaziuko mugės, o Ramučiai pasiruošę nustebinti kitokia muge. Vasarai kaip reikiant įkaitus Kauno senamiesčio kultūros židinys „ Ryšių. Kaune prasidėjo senturgis: kokią istoriją slepia caro laikų seifas? Originalūs nauji ir dėvėti drabužiai, sendaikčiai iš Vakarų Europos parduodami su minimaliu antkainiu.

Blusų turgus kaune
Dituvos Blusų turgus be pertraukų dirba VISUS METUS! Kaune,Urmo bazėje vykusio sendaikčių turgaus nuotaikos.


Kauno dienoje" perskaiciau straipsni, kad Kaune "Urmo" bazeje pries tris savaites pradejo veikti "Blusu turgus". Viena iš "blusų" turgaus iniciatorių Šiauliuose — Guoda Svirskytė. Kolekcionieriai nuvažiuoja ir į "blusų" turgus Vilniuje, Kaune ar Klaipėdoje. BLUSŲ TURGUS vykdo veiklą šiose srityse: Turgūs. Naudoti asmeniniai daiktai, sendaikčiai - prekyba. Klaipėdos senamiestyje vėl bus rengiamas Blusų turgus. Blusų turgaus idėja buvo įtraukusi ir nemažai žinomų uostamiesčio žmonių, kurie.


Imones kodas, PVM, adresas, telefonas, darbuotojai, skolos. Paryžiaus, Berlyno ar Londono blusų turgūs.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...