2016 m. liepos 6 d., trečiadienis

Papuošalai su topazu

Papuošalai su topazu Juvelyrikoje naudojama forma turi tris spalvos rūšis, kuri yra Dangaus mėlyna, Londono mėlyna ir. Auskarai su topazu (pora) - AUM1235. Sidabriniai auskarai su Bjuiko topazu.

Papuošalai su topazu
Grynas sidabras, 14 karatų auksas, dvispalvis metalas ir gražių brangakmenių gausa – tai PANDORA. Juvelyrinė internetinė parduotuvė - Kainos iki pat 80% pigiau, nei parduotuvėse. Savo asortimente siūlome Jums žiedus moterims iš 585 prabos aukso arba 925 prabos sidabro su įvairais pusbrangiais akmenimis - su topazu, turkiu, oniksu. Prašmatnus aukso žiedas „Montana“ su brangakmeniais.


Papuošalai su topazu
Eugenijus Kasiulis (gim. 1955) jau beveik keturis dešimtmečius dirba su tauriaisiais metalais bei natūraliais, pusbrangiais akmenimis. Auksiniai auskarai su topazu ir cirkoniais AA1071. Auksinis moteriškas žiedas su topazu ir cirkoniais. Papuošalai su topazu ir deimantais Pakabukas 2199,00 lt Žiedas 2499,00 lt. Pasidabruoti auskarai su su skaidriais kristalais Visas vaizdas. Balto ausko žiedas su topazu ir briliantais.


Su Lietuvos prabavimo rūmų 925 prabos įspaudu. K geltonas auksas KAINA: 4 200 LT 0. Topazo ir labradorito apyrankė KARINA.

Papuošalai su topazu
Romantiškai poniai labai tiks širdies ar gėlių formos papuošalai su švelnaus. Moteriški Žiedai Žydra turkio Naujas Naujas. Ziedo vidaus apskritimo apimtis 47mm. Platus ir masyvus žiedas su dangiško mėlio topazu išpjauto markizės forma.


COM papuošalai turi autoriaus vardoženklio įspaudą ir suprabuoti Lietuvos. Nedideli sidabriniai auskarai su London spalvos topazu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...