2016 m. liepos 31 d., sekmadienis

Citatos apie vyriskuma

Citatos apie vyriskuma Aš gerbiu žmogų, galintį šypsotis nelaimėje, semtis jėgų širdgėloje ir rasti vyriškumo šaltinį apmąstymuose. Laisvė bei nepriklausomybė yra niekuo. Norint pastatyti didelį namą, svarbiausia yra tvirtas pamatas. O visa kita tėra maži dalykai, kurie pridedami prie jau. DELFI - Garsiajai madam Coco rugpjūtį sukaktų 131 metai. Citata Apie Drąsą - Citatos, Mintys, Posakiai.


Drąsa sustiprina vyriškumą, svyravimas – baimę.

Citatos apie vyriskuma
Hm, vyriškumas… daugeliui merginų jis asocijuojasi su raumenimis, barzda, bet man tai kai kas daugiau. Savaitgalį dalyvavau tikroje vyriškumo bomboje - „Vyrai mokosi iš vyrų“ mokymuose. Tai jau trečią kartą iniciatyvių vyrų organizuojami mokymai, kuriose vyrai. Publijus Siras); Išdrįsdami gauname narsos, išsigąsdami – baimės. Jei pasaulyje esi upokšnis, dorybė amžinoji neatsitolins nuo.


Minčių skrynelė - žymių žmonių mintys, citatos, sentencijos, posakiai įvairiomis temomis. Ir tai - pats kilniausias didvyriškumas, kokį jie gali atlikti, pats didingiausias jų vyriškumo ir dvasinio taurumo pasireiškimas. Komentarai įrašui Vyriškumas ir moteriškumas yra išjungti. Seksualumas prasiskverbia iki giliausio mūsų asmenybės metafizinio pamato.

Citatos apie vyriskuma
Būtent šia proga keletas žinomų vyrų buvo pakviesti pasidalinti tuo, ką jiems reiškia vyriškumas, kokios mintys sukasi stipriosios lyties atstovų. Klaipėdos muzikinio teatro choreografui Aurelijui Liškauskui varomoji jėga - vaikščiojimas peilių ašmenimis. Ralfas tarnauja bažnyčiai, o bažnyčia reikalauja jo viso, net tos dalies, iš kuriuos jai nėra jokios naudos – jo vyriškumo.


Tyla: „Jeigu sėklidės vėžys diagnozuojamas ankstyvoje stadijoje, beveik 98 proc. Donelaičio moku mintinai, bet tos citatos netinka duotai temai“, – ką. Lotyniški posakiai, citatos, frazės, žodžiai ar mintys. Daugybė informacijos, tikrai išsirinksi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...