2016 m. liepos 31 d., sekmadienis

Knyga kodėlčius

Knyga kodėlčius Ją autorius kūrė net 17 metų, dažnai lankydamasis vaikų darželiuose, mielai. Paskutinįsyk 1999-aisiais išleista šioji, jau klasika tapusi knyga, yra. Labai linksmų, šmaikščių, neilgų apysakų rinktinė apie visus gyvenime iškylančius klausimus.

Knyga kodėlčius
Kodėlčius“ - knyga, kurta net 17 metų 2013 m. Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 10 €. Informacinės technologijos 7-8 klasei. Tai informacinis metodinis leidinys.
Knyga kodėlčius
Edita Abraitytė Nikolajus I Kurdiumovas.


KALIFORNIOS SLIEKŲ AUGINIMAS PROTINGAS ŠILTNAMIS. Skelbimo komentaras: Keletas lapų paraštėse ištepti, priešlapyje yra parašas. Viršelis aptrintas ir nuplyšusi nugarėlė. Tyloje slypi svarbiausios užuominos – vieno skaitomiausių švedų kriminalinių istorijų autoriaus detektyvas. Noriu (0); Perskaičiau (0); Skaitau (0). Todėl, kad knyga buvo tokiu pavadinimu parašyta. Nespėjo tik proanūkių išdaigų papasakoti.


Knyga „Baltijos valdovė“ skirta regintiems ir neregiams vaikams. Norėčiau ir aš turėti tokį meilutį broliuką kaip ir iš šitos knygos. Kodelcius - viena jegiskiausiu knygu :) Kas dar sugalvos. Iš karto reikia pasakyti, jog šios knygos - ypač V. Nuo to laiko, kada Jėzui suėjo penkeri metai, iki dešimties metų, jis buvo nuolatinis kodėlčius. Nors Juozapas ir Marija nevisada galėdavo atsakyti į jo klausimus. Petkevičiaus - buvo nepaprastai populiarios. Norėjau ir noriu, kad Jonas rastų savo santykį su knyga, atrastų kas jam įdomu, skaitytų. Paaugliai dalyvavo Hektoro Malo knygos ,,Be šeimos“ aptarime.


Gal kas nors šią knygą skaitėt ir turit atsiliepimų?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...