2016 m. liepos 21 d., ketvirtadienis

Daržininko kalendorius 2017

Daržininko kalendorius 2017 Leiskite mėnulio galiai Jums padėti. Daržininko ir sodininko kalendorius - naudingas įrankis norintiems lengviau užsiauginti daržovių ar vaisių. Darbai pagal kalendorių vienoje vietoje.

Daržininko kalendorius 2017
Mėnulio fazes – jaunatį, priešpilnį, pilnatį, delčią;; augalų sėja ir kiti sodo darbai pagal tai, kokiame iš 12 Zodiako ženklų yra. Bobulės kalendorius – vienas iš nedaugelio tokio pobūdžio. Mėnulį kalendorius" - tai sieninis pakabinamas kalendorius su spirale. Leidinyje „2017 metų sėjos ir darbų pagal Mėnulį.


Daržininko kalendorius 2017
Sėjos kalendorius: kovą pagal Mėnulį Tomo Raginos nuotr. Daržas ant palangės: saulėgrąžų daigai (6). Lietuvos moterys geriausios pasaulyje (39). Mėnesio darbai: VASARIS, Palankios dienos. Lapinių augalų sėjimas, sodinimas ir persodinimas (salotos, petražolės, vasariniai kopūstai, vaistiniai augalai ir t.t). Palankiausios dienos sėti ir sodinti 2016 metais pagal mėnulio sėjos kalendorių. Norint užauginti didelį derlių reikia nuo pat pradžių tinkamai pasirinkti sėjos. Sodininko Kalendorių 2017 metams tiesiai į savo el.


Pagal mėnulio kalendorių pirmąją ir antrąją jaunaties dieną visas biolauko aktyvumas sutelktas augalų šaknyse.

Daržininko kalendorius 2017
Kovo mėnuo yra puikus metas dėmesio. Laikas daržovių ir gėlių sodinimui, daržo priežiūros kalendorius, sodo terminai. Mūsų rubrikos „Pasidaryk pats“ skaitytoja Albina iš Kretingos atsiuntė pačios sudarytą sėjos kalendorių. Augalų gerovei įtakos turi ne tik Mėnulio fazė, bet ir jame esantis zodiako. Populiariausios paieškos frazės: Med devices, kelionių organizatoriai, jūros šventė 2017, pabėgėliai, meilės kančios, šauktinių sąrašas, vyrų diena, 2016.


Augalų sėjos kalendorius pagal mėnulį 2015 Augalų sėja ir sodinimas pagal mėnulio fazes. Taip pat pateikiamos sėjos ir sodinimo lentelės, planetų stebėjimai, Saulės ir Mėnulio užtemimai. Vardų reikšmių ir švenčių kasdienis kalendorius. Nuo kalendoriu gausos susisuko galva, šiemet kaip niekad jų daug radau, bet visi. Va cia yra rusiskas darzininko kalendorius siems metams. DIDYSIS ASTROLOGINIS MĖNULIO KALENDORIUS.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...