2016 m. liepos 21 d., ketvirtadienis

Ziemines antklodes

Ziemines antklodes Siūlome ir antialerginių žieminių antklodžių. Visos žieminės antklodės yra minkštos, purios, sulaikančios šilumą. Neramiai miegantiems, alergiškiems, sąnarių ir.

Ziemines antklodes
Avių vilnos antklodės yra pralaidžios orui, išgarina drėgmę, dėl to yra. Išskirtinė, itin aukštos kokybės, žieminė anklodė su skalbiamos vilnos užpildu. Didelis antklodžių pasirinkimas ir mažiems ir dideliems. Aukštos kokybės natūralių pluoštų antklodės sveikam miegui: vilnonės, šilkinės, pūkinės, medvilninės.


Ziemines antklodes
Stora žieminė antklodė su avių vilnos pluoštu. Viršaus audinys - aukštos kokybės 100% medvilnė (poplinas);. Universalios, vasarinės bei žieminės. Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas. Antklodės padės jums išsimiegoti patogiai ir šiltai kiekvieną naktį. Jei jums dažnai šalta naktimis arba miegate šaltoje patalpoje, jums reikia žieminės antklodės.


Nuo seno gerai žinoma vilnos nauda - dėl natūralių savybių vilnoje nesikaupia dulkės, vilna. Natūralios vilnos ir medvilnės rankų darbo antklodės vaikams. Merkio būna vasarinių, plonų antklodziu, vidutiniu ir storų žieminių, bet jos visos lengvos ir smagios miegoti Jeigu kam reikia kokios antklodes.

Ziemines antklodes
Sudėtis: Viršutinis audinys: 100% medvilnė. Natūrali vilna, Antklodės, Žieminės, Antklodė "CAMEL", , Kupranugario vilnos antklodė palaiko vienodą kūno temperatūrą, yra neįtikėtinai šilta, minkšta, švelni. Kai ateina laikas rinktis naują antklodę, dažnai susiduriame su neaprėpiamu dydžių ir medžiagų asortimentu bei pasirinkimo dilema.


Matmenys – 140x200, 200x200 ir 220x200 cm. Audinys – satinas arba drobė, 100% medvilnė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...