2016 m. liepos 27 d., trečiadienis

Hesburger kortele

Hesburger kortele Prie „Bonus“ kortelės galima pridėti papildomą kortelę tuo pačiu adresu gyvenančiam. Dovanų kortelė galioja 24 mėnesius. Papildomi pasiūlymai klientams su Sidabrine, Auksine, Platinine kortele.

Hesburger kortele
Pirkėjui priklauso nemokama prekė, kai vieno apsipirkimo metu, su „Bonus“ kortele. Viskas paaiškinta lietuviškai, todėl. Sveiki, primename, kad skubėtumėte įsigyti nemokamos BONUS kortelės.


Parašyta su Vinted programėle išmaniesiems telefonams!

Hesburger kortele
Nuolatiniams klientams yra siūloma įsigyti kortelę Bonus, kuri. Hesburger nemokama nuolaidų kortelė. Ar galima pas juos atsiskaityti kortele? Su bonus kortele kiekvieną mėnesį specialus pasiūlymas. Visi populiariausi mėsainiai, jų kompleksai ir ne tik. Ačiū, Camelia, dar kartais Omni ID kortele parodžius būna. Neįtikėtina, bet pagaliau žengiami pirmieji žingsniai, padėsiantys išvaduoti pirkėjų pinigines nuo jas tiesiog plėšančių nuolaidų kortelių.


Mūsų devizas yra „Kokybė, aptarnavimas ir švara". Mes siūlome skanius mėsainius ir salotas. Daugelis jūsų klausinėjote, kodėl šiais laikais nebe taip daug rašau. Dažnai ir pats savęs apie tai klausinėju. Užėjus su ta kortele, tenka stoti į eilę (bent jau pietų metu). Užsakome stovyklavietes, namelius, pirtis ir sodybas. Su LSP kortele plaukimas baidare 1 asmeniui šeštadieniais kainuoja 2. Apskundziau maisto ir veterinarijos. Iššūkis bankams: nemokama kortelė ir nemokamos bankinės paslaugos.


UAB KL CENTER (HESBURGER greito maisto restoranas KL CENTER). Kavos kortelė gali būti nuolaidų arba dovanų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...