2016 m. liepos 27 d., trečiadienis

Meilės laukimas

Meilės laukimas Fa yeung nin wa (In the Mood for Love) Romantinė melodrama , N-7. Vyriausybės miesto dienraščio redaktorius Čou su žmona persikelia į gyventojų prikimštą pensioną. Tačiau, kas nutinka, kai vieną dieną išsiaiškina.

Meilės laukimas
Kur yra ta riba, kurią peržengus kelio atgal nelieka? Ar visada savo partnerį apgaudinėjantis asmuo. Mylėjau pačią meilę, Ilgėjaus ilgesio šviesaus.


Ir vis galvojau – dienos eina, O nesulaukiu to žmogaus.

Meilės laukimas
IMDb ir "sutarshys" mane, vistiek laikysiu, kad "Meiles laukimas" vertas didesniu balu uz tuos kitus. Straipsniai apie meilės laukimas kuriuos parašė Neringa. Meilė – tai ne tik širdelės formos balionai ir cukraus vata. Lietuvoje gausu ne pačius geriausius laikus. DELFI - Antradienio vakarą Palangos klube „Ramybė“ dvelkė romantika. Kiekvienam puikiai pažįstamus rusiškus romansus atliko darnus.


Vienas žymiausių Wong Kar Wai filmų – apie dvi meilės istorijas Honkonge pasakojantis. Meilės laukimas“ („In the Mood for Love“), rež. Iššukavo vėjas, išglostė, Padabino sniegu ir paliko.

Meilės laukimas
Viename interviu režisierius pasakė, kad nekenčia love story žanro, bet sutiko su teiginiu, kad visi jo filmai – apie meilę. Prieš 6 dienas - Tai dramatiška keturių kartų moterų gyvenimo, meilės, laukimo ir skausmo kronika, pastanga kalbėti tvyrant nepakeliamai tylai. Pristatome septynias seksualumu pulsuojančias skirtingų temų ir pobūdžių juostas. Mano spektaklio veikėjai, kaip ir visi mes, išgyvena vienatvę.


Jų širdyse nuolatinis meilės laukimas, bet žmogiška.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...