2016 m. liepos 12 d., antradienis

Kiskio kaukes gaminimas

Kiskio kaukes gaminimas Artėjant kalėdoms kiekvienas vaikas bando įsivaizduoti po kokia kauke pasislėpęs dalyvaus kalėdinio karnavalo šventės vaikų susibūrime. Kiškio kostiumas: kombinezonas ir kepurė. Kalėdiniam vaidinimui ar vaiko gimtadieniui su karnavalo kaukėmis – kiškio ausys ant lankelio.

Kiskio kaukes gaminimas
Greitai sukuriamas kiškio karnavalinis. Noriu pasidalinti idėja kiškio kaukei, kurią pasidaryti labai paprasta ir ganėtinai greita, o šį projektėlį puikiausiai galėsite daryti kartu su. Na,siūti ar pirkti viso karnavalinio kostiumo nesiruošiu. Kol vaikas mažiukas,užtektų ir tik pieštos kaukės(ant galvos,bet kad akių nedengtų).
Kiskio kaukes gaminimas
Tarybiniai eglutės žaisliukai50 žin.


Turejo buti ezys, bet pats vaikis uzsispyre buti kiskiu, nes ir jo draugas geriausias kiskiu bus. Gal ir gerai , kiskiu kaukiu dariusi kokias penkias. O žvėreliai ir paukšteliai ar švenčia žiemos šventes? Apsirengę gyvūnų kaukėmis suvaidino, kaip jie švenčia žiemos šventes. Tuomet kaukių gamyba ir nuoma užsi-imanti moteris vos spėja suktis. Juk tikriausiai visi darėme kokias nors kaukes, ar ne?


Geltona: baisuoklis kiskis, cia jau Matuko ideja :) Popierius kartonas ir paprastas. Radę nuorodas, jie skaitė pasakų knygas, rinkosi savo klasės pasaką, gamino personažų kaukes, repetavo vaidinimus, ruošė stebuklingus.

Kiskio kaukes gaminimas
Vilkas ir zuikiai", "Šalčio ir kiškio lažybos" aptarimas. Helovyno kostiumai, prekės helovynui, Helovyno aksesuarai, helloween, Helovynas, helovinas. Jį aptempdavo laukinės ožkos blauzdų arba baltojo kiškio kailiu. Su Kočo dievybe susijusioms apeigoms iš tošies pasidarydavo kaukę su angomis akims.


Užgavėnių persirengėlių kaukių gaminimas iš popieriaus masės. Kūrybinės dirbtuvės „Fantazijų kaukės“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...