2016 m. liepos 31 d., sekmadienis

Kiveda kelionės po lietuvą

Kiveda kelionės po lietuvą Nauji atradimai senajame Biržų krašte. Kelionės po užsienį, po Lietuvą, po Vilnių. Atraskite kelionės jūra magiją ir vykite į Senjorų kruizą su specialiai senjorams parengta programa. Senuoju žemaičių plentu atvyksime į Ariogalą, vieną iš seniausių Lietuvos miestų: pamatysime atstatytą garsųjį kryžių ir Gedimino stulpus, atsigaivinsime. Dzūkų kraštą dažnas lietuvis pavadina Dainavos šalimi dėl skambių dzūkiškų dainų, svetingumo ir linksmo būdo. Smagu pabėgti iš miesto suirutės į apiniais.


UAB KIVEDA Mokymo centras yra UAB KIVEDA padalinys. Apie kelionės datas ir kainas prašome teirautis. Palaimintos vietos, reto vaizdingumo apylinkės. Atrodo, kad net ir senelis Nemunas, smarkiai plušėjęs jas kuriant, liko pats jų grožio pakerėtas ir ėmė puldinėti. Ukmergės kraštan pasižvalgyti, Smetonines atšvęsti, L. Kviečiame visus dalyvius pasitelkti išmonę ir pasipuošti retro akcentais. Apie Jus sudominusių kelionių ir ekskursijų datas bei kainas teiraukitės Kivedoje. Kiveda - kelionių organizatorius, siūlantis pažintines keliones po Lietuvą, ekskursija po Vilnių bei populiaras pažintinių bei poilsinių kelionių kryptis.


Lietuva Kamanų rezervatas, Papilė, Viekšniai. Irena Sinickienė, kelionių organizatoriaus „Kiveda“ direktorė, taip pat tvirtino, kad tokia problema egzistuoja vietinio turizmo rinkoje. Organizuojame kelione po užsienį, po Lietuvą, po Vilnių. Raktažodžiai: kelionės, ekskursijos, kelionės po Lietuvą, kelionės užsienyje. Pagrindinės katalogo kategorijos: Turizmas, kelionės, aviabilietai. Atsakymas: Jei planuojate pirkti poilsinę kelionę pasinaudojant. Laba diena, planuoju atostogas Lietuvoje - ką patartumėte aplankyti? Ar keliaudami po Lietuvą kreipiatės į turizmo įmonę?


Kiveda; Kiveda; "Kiveda","Kelioniu laikas"; "Kiveda". Tad, pirmyn į nuotykių ir lobių pasaulį! Sėkmingiausias kelionių po Lietuvą rengėjas 2011. Daugiau informacijos ir registracija tel.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...