2016 m. liepos 31 d., sekmadienis

Zodziai apie gyvenimo prasme

Zodziai apie gyvenimo prasme Citatos ir gražūs žodžiai apie gyvenimo prasmę, kas yra gyvenimo prasmė. Gražūs žodžiai apie gyvenimą ir jo prasmę, trumpi protingų žmonių žodžiai gyvenimui. Aforizmai apie gyvenimo prasmę ir tikslą, žodžiai apie gyvenimo prasmės ieškojimą.

Zodziai apie gyvenimo prasme
Trys pagyrimo žodžiai suminkština kiekvieno žmogaus širdį. Gilios mintys kiekvienam gyvenimo atvejui - apie gyvenimo prasmę, laimę, meilę, abejingumą, pavydą. Mintys, įžvalgos, pamąstymai gyvenimo prasmės tema literatūroje.


Jūs sukurtas Dievo ir dėl Dievo – kol to nesuprasite, gyvenimas atrodys beprasmis.

Zodziai apie gyvenimo prasme
Tik Dieve atrandame tikrąsias savo šaknis, tapatybę. Alkoholis – tai anestezija, leidžianti ištverti operaciją vardu gyvenimas. Gyvenimo prasmė yra būti su žmonėmis, kuriuos myli ir kurie myli tave. Reikia, nugyventi ilgą gyvenimą ir pasenti, kad suprastum, koks jis trumpas. Tas, kuris padėjo bent vienam vieninteliam žmogui, suvokė gyvenimo prasmę. Protingi, prasmingi, gražūs žodžiai apie gyvenimą. Posakiai, frazės, citatos ar mintys.


Daugybė informacijos, tikrai išsirinksi. Reikia nugyventi ilgą gyvenimą ir pasenti, kad suprastum, koks jis trumpas.

Zodziai apie gyvenimo prasme
Jie gali praturtinti mūsų gyvenimą, dovanoti daug laimės ir. Didžiausią reikšmę gyvenime turi tai, ką padarote dėl kitų. Džiaugsmo ir skausmo vaidmuo gyvenime. Tavo raktas į sėkmę – įprasti gyvenime daryti tuos dalykus, kurių labiausiai bijai. Daug geriau žinoti, kad išdrįsai siekti savo svajonių, nei nugyventi gyvenimą snaudžiant.


Todėl, kad ir ką darysime, tai neturės prasmės kol neišsilaisvinsime. Ryškiausios įvairiais amžiais gyvenusių iškilių asmenybių – menininkų, mokslininkų, visuomenės veikėjų – sentencijos, mintys, citatos apie gyvenimo prasmę. Kodėl gyvenime taip būna, Kad skausmas netelpa širdy. Ir viskas, kas svajota žūva Laimingi lieka tik kiti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...