2016 m. liepos 16 d., šeštadienis

Klasikiniai vonios aksesuarai

Klasikiniai vonios aksesuarai Išparduodami turimi aksesuarai, nuolaida -20%. Klasikinių aksesuarų kolekcija. Aukštos kokybės klasikiniai ir modernūs maišytuvai, aksesuarai, žalvariniai.

Klasikiniai vonios aksesuarai
Geesa vonios aksesuarai išsiskiria plačiu asortimentu: klasikiniai, apvalūs, griežtų formų, chromuoti, matinio chromo ir kt. Aksesuarai puikiai papildo tiek klasikinį. Deco Home" - vonios ir namų interjeras, Vilnius, Lithuania. Pastatoma retro spintelė su praustuvu; išmatavimai 60x46cm, 75x50cm, 90x50cm; spalva raudonmedis;; keramikinis.
Klasikiniai vonios aksesuarai
Praktiški virtuvės aksesuarai palengvina kasdienį darbą bei padeda palaikyti tvarką ir matomumą.


Be jokios abejonės svarbu, kur bus Jūsų virtuvės. Italų firmos "Bugnatese" vonios maišytuvas iš sienos "Maya" su keramine maišymo sistema (kartridžu). Stilingi vonios kambario baldai išskirtiniam namų interjerui. Platus vonios baldų, aksesuarų ir technikos pasirinkimas. Ir štai čia oriai ranką pakėlė vonios aksesuarai klasikiniai. Prabilo stiklinė muilinė sendinto žalvario spalvos.


Ji pasakė, kad šiame pasaulyje. Elegantiški, klasikiniai vonios aksesuarai;; Balta spalva dvelkia prabanga ir suteikia vonios kambariui švaros pojūtį;; Praktiška ir patogu naudoti.

Klasikiniai vonios aksesuarai
Pristatymas per 2 darbo dienos. Devon&Devon – tai klasikinio angliško stiliaus vonios, santechninė keramika, maišytuvai, veidrodžiai ir aksesuarai, suteikiantys subtilią prabangą vonios. Platus pasirinkimas, pristatymas iki 7d. Itališki baldai - prekyba baldais ir jų aksesuarais.


Vonios aksesuarai Kaune, įmonių paieška Info.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...