2016 m. liepos 16 d., šeštadienis

Pasvalio baseino kainorastis

Pasvalio baseino kainorastis Pasvalio sporto mokyklos baseinas, kavinė. Galima atsiskaityti su lustinėmis apyrankėmis. Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Pasvalio baseino kainorastis
Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. LIETUVOS SPORTO UNIVERSITETO KĖDAINIŲ „AUŠROS“ PROGIMNAZIJOS PLAUKIMO BASEINO PASLAUGŲ KAINOS. Baseinas vaikams Kviečiame vaikučius iki 12 metų švęsti gimtadienius baseine :) Nedidelė jauki aplinka (be pašalinių asmenų).


Lietuvos plaukimo čempionato varžybos.

Pasvalio baseino kainorastis
Dviejų valandų kaina žmogui 10 eurų. Už papildomą kainą nuomojame ir pripučiamus batutus. Dėl konkrečių datų, kainos ir kitų detalių skambinkite telefonu 8645 42222. Apsilankymo kainos yra diferencijuotos pagal laiką, paslaugų kiekį ir dažnį. Siekiame atitikti aukščiausius baseino lankytojų lūkesčius, todėl vasarą skyrėme. Baseino remonto darbus inicijavo Kelmės rajono savivaldybė.


Kauno Centro sporto mokykla ( Miško g. 3, KAUNAS ) - Žemėlapis, Įmonės kodas, PVM, adresas, telefonas, el. Pusryčių kaina papildomam asmeniui – 4 EUR. Atskirame pastate įsikūręs pirčių ir baseino kompleksas – labiausiai mūsų svečių mėgiama vieta.

Pasvalio baseino kainorastis
Dabar čia visų paslaugų kainos eurais yra be centų, o buvusia. Be to, jau kuris laikas buvo viešai skelbiamos iš litų į eurus perskaičiuotos gydymo paslaugų kainos. Neturi baseino, neturėsi ir ambulatorinės reabilitacijos.


Apie baseino statybas asmeniškai nieko neteko girdėti. Nuomojamas stalas Garlando Evolution 500Dienos (24h) nuomos kaina – 30. Sielskio „Flora“ iš viso iki 1935 m. Del kainos is anksto nejo susitarti, remesi tuo kad nezino kiek maisto. Moterų verslas: nuo virtualių asistenčių iki šunų baseino. Rastokaitės, įmonėje dirba dar du žmonės, klientus. Buvo garantuojamas visos produkcijos supirkimas ir kainos, kuriomis produkcija.


Vienkartinis leidimas darbo dienomis. Mėnesinis leidimas darbo dienomis 10-21 val.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...